Ξεκίνησε την προετοιμασία του ΑΟ Ν. Αρτάκης για την νέα (και γεμάτη προβληματισμούς, λόγω επιδημίας) νέα αγωνιστική περίοδο!
Με τους περισσότερους από τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο (Χρήστος Ναβροζίδης, Κώστας Καραμπάς, Βαγγέλης Παπαδάκης, Βασίλης Μπελίτσος, Ανδρέας Ντάμπος, Δημήτρης Χατζηστάμου, Νίκος Λειβαδίτης, Βαγγέλης Πατερίτσας, Ευθύμιος Ζαχαρόπουλος, Γιάννης Κουτρόπουλος, Γιώργος Μακρής και Κώστας Τσίγκας -αναμένεται να παραμείνει-), να δίνουν το παρόν και μαζί τους φυσικά τα 9 (Ηλίας Δήμου, Παναγιώτης Δ. Σκριβάνος, Νίκος Ζαχαριάς, Χρήστος Ζουρμπουλής, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Στασινόπουλος, Μανώλης Μανωλικίδης, Χρήστος Κατσούκης και Θανάσης Τσατσαρώνης) από τα 10 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΝΑ (απουσίασε δικαιολογημένα ο Λεωνίδας Μεγάλος)! Μαζί με όλους και κάποιοι νεαροί από την Ακαδημία του Κύζικου Ν. Αρτάκης.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο -σχεδόν- το ΔΣ του ΑΟΝΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάνη, ενώ η Δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Μπάμπη Κώσταρο (απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στον ΑΟΝΑ) και την αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρτάκης Σοφία Στυλιανίδη!

Στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης, που αναφέρθηκε στην μεγάλη και επίπονη προσπάθεια της περασμένης χρονιάς, τόνισε ότι από την διοίκηση έγιναν όλο το καλοκαίρι (και συνεχίζονται) προσπάθειες και κινήσεις για να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός, ο ΑΟΝΑ στο νέο πρωτάθλημα, που όλοι θέλουν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ευχήθηκε σε όλους υγεία και είπε χαρακτηριστικά ότι ″…θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος, πιστεύει στην υλοποίηση των στόχων που έχουν μπεί και που θα φέρουν πολύ περισσότερο κόσμο της Αρτάκης στο γήπεδο…″!

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του κόουτς-Μίλτου Γκόφα και του γυμναστή Θανάση Διγγελίδη, ενώ τα νέα πρόσωπα στ’ αποδυτήρια του ΑΟΝΑ ήταν δύο!

Ο ένας ήταν ο Γιάννης Λεσγής, παλιός άσος της ομάδας, που θα έχει το πόστο του Γενικού Αρχηγού και ο Νίκος Μυτακίδης, ένας από τους κορυφαίους πορτιέρε όλων των εποχών στην Εύβοιας, με μια ζηλευτή ποδοσφαιρική καριέρα και που φέτος αποφάσισε να ″κρεμάσει″ τα γάντια του τερματοφύλακα και να συνεχίσει στα γήπεδα από προπονητικό πόστο πλέον! Έτσι ο Ερετριανός παλαίμαχος -πλέον- κήπερ, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα του ΑΟ Ν. Αρτάκης!

Μετά το πέρας της επίσημης ″πρώτης″ του ΑΟΝ Αρτάκης, η διοίκηση της, δεξιώθηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (που δυστυχώς μόνον το Δ & Α έδωσε το παρόν τιμώντας τους ανθρώπους του ΑΟΝΑ), στο κέντρο ″ΖΕΦΥΡΟΣ″ της Αρτάκης…

*για το φωτορεπορτάζ από την πρώτη του ΑΟΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

…θ’ ακολουθήσουν δηλώσεις προέδρου-παραγόντων-προπονητή και παικτών του ΑΟΝΑ!