Δύο παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα της Αρτάκης!
Πρόκειται για 2 Ευβοιώτες, ο μεν ένας είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με πολύ μεγάλες εμπειρίες, ο δε άλλος νεαρός, ικανότατος και με πολύ ταλέντο, ενώ και οι δύο αγωνίζονται στην ″frnt line″…

*Ποιοι είναι οι ″δύο″ :

  1. Νίκος Ζαχαριάς

    Νίκος Ζαχαριάς είναι 27 χρονών, μεσοεπιθετικός που την περασμένη αγωνιστική περίοδο  έπαιξε με τα χρώματα του Ταμυναικού στην Α’ ΕΠΣ Ευβοίας πετυχαίνοντας 13 γκολ, με τα οποία αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της ομάδας του Αλιβερίου!
    Το αγωνιστικό του ″παλμαρέ″ είναι πλούσιο και σε υψηλό επίπεδο:
    -έχει αγωνιστεί: στα 16 του ξεκινώντας την καριέρα του από τον ΑΟ Αφρατίου, στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου ( άνοδος Δ’ Εθνική ), στους Επίλεκτους Σερρών (Α’ ΕΠΣ Σερρών) με Μ. Αλέξανδρο Γεφυρουδίου, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ηρακλή Χειμάρου, και σε Γ Εθνική με Ελπιδα Σκουτάρεως. Στέφθηκε ακόμα 2 φορές πρωταθλητής, κυπελλούχος Σερρών, ενώ με δικό του γκολ, οδήγησε την Ελπίδα Σκουτάρεως στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Την περίοδο 2017-2018 1ος σκόρερ Επιλέκτων Σερρών (Α’ ΕΠΣ Σερρών) (27) γκολ συνολικά με τη Δόξα Λιθοτόπου, ενώ το 2018-2019 στέφθηκε ξανά πρωταθλητής με τη Δόξα Κατώ Καμήλας.

  2. Χρήστος Ζουρμπουλής

    Ο Χρήστος Ζουμπουλής  γεννήθηκε το 2000  μεσοεπιθετικός και την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπου Γυμνού & Αμαρυνθιακό στην Α’ ΕΠΣ Ευβοίας, έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Καλοχωρίου/Παντειχίου (Α’ ΕΠΣΕ) και Προποντίδας (από τα φυτώρια της οποίας προέρχεται) στην Β’ ΕΠΣΕ.