ΑΡΤΑΚΗ για το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″: 
*Αποστόλης Αποστολίδης, *Μανώλης Βέττας, *Χρήστος Σεφερλης

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έγινε η απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΑΟ . Ν. Αρτάκης, για την χρονιά που πέρασε!
Μια χρονιά ονειρεμένη, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, για τους ″ερυθροκίτρινους″ της Αρτάκης, καθώς κατέκτησαν και τους δύο τίτλους, το Κύπελλο Εύβοιας 2019 και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ, 2018-19 και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική!
Μοναδικός εκπρόσωπος -δυστυχώς- της Εύβοιας στην Γ’ Εθνική η ομάδα του ΑΟ Ν. Αρτάκης, ″κουβαλάει″ στην πλάτη του όλη την ποδοσφαιρική Εύβοια και φυσικά τους νταμπλούχους, στην νέα τους μεγάλη προσπάθεια συνοδεύουν οι ευχές, όλου του Ευβοϊκού ποδοσφαιρικού κόσμου για καλή επιτυχία!
Το έργο του ΑΟΝΑ στην Γ’ Εθνική είναι σίγουρα δύσκολο και η προσπάθεια θα πρέπει να ενταθεί από όλους, ποδοσφαιριστές προπονητικό team και Διοίκηση, αλλά σε όλη αυτή την προσπάθεια, αυτό που έχει την πιο μεγάλη σημασία είναι η παρουσία του κόσμου, όσο γίνεται πιο κοντά και πιο θερμά στην ομάδα!
Ήδη το ΔΣ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης, ενισχύθηκε με 3 σημαντικούς παράγοντες, όπως είναι οι Γιώργος Μιμίκος,. Νίκος Μαντούκας και ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Τόλης Χρυσός!

Γιάννης Βαγιάννης

Από τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάνη, παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κλάδης, αλλά και ανακοινώθηκε ότι συνεχίζουν ο Μιχάλης Μαύρος (με επιπλέον αρμοδιότητες για τις υποδομές) και ο γυμναστής Δημήτρης Τσακαλίδης, που θα είναι οι συνεργάτες του Κώστα Κλάδη.
Παρόντα στην ΓΣ τα δύο νέα αποκτήματα του ΑΟΝΑ, οι έμπειροι Ευβοιώτες παίκτες, Βαγγέλης Ντελέκος και Κώστας Καραμπάς
1-Όλη η ομιλία-εισήγηση του πρόεδρου Γιάννη Βαγιάνη:

2-…η σύντομη τοποθέτηση του νέου τεχνικού του ΑΟΝΑ, Κώστα Κλάδη:

3-…ο γυμναστής Δημήτρης Τσακαλίδης:

4-…και ο ″παντός καιρού εργάτης″ του ΑΟΝΑ, Μιχάλης Μαύρος:

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τα ΜΜΕ και τα παρευρισκόμενα μέλη της ομάδας της Αρτάκης.
Στην ΓΣ είχε προσκληθεί και παραβρέθηκε η Διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας, που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ρέτσα, τον ΓΓ Γιώργο Πίσχινα, τον Ταμία Αντώνη Παπαδάκη και τον πρόεδρο της Εξελεκτικής Επιτροπής Τάσο Δημητρίου.
5-Η σύντομη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου:

*…για ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:    ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ