Τελικά ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κουρμπανά που απομακρύνθηκε λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς την διοίκηση της Αρτάκης.

Ο 47 ετών προπονητής (19/3/74) έχει περάσει από τους πάγκους , Τηλυκράτη Λευκαδας(3 αγ.), Παναχαική(2 αγ.), Τύρναβος(31 αγ.), Τρίκαλα(15 αγ.), Αιγινιακός(10αγ.), Κέρκυρα(9αγ.), Καβάλα 23αγ.), Δόξα Δράμα(11αγ.), Πανηλειακός(18αγ.), με τελευταία του ομάδα τον Πανσερραϊκό που έκατσε σε δύο αγώνες Κυπέλλου.

Τα στατιστικά του σε Β’ και Γ’ Εθνική ειναι :

Β’ Εθνική : 63 Αγώνες, 23 νίκες, 18 ισοπαλίες, 22 ήττες.

Γ’ Εθνική: 59 Αγώνες, 24 νίκες,  20 ισοπαλίες , 15 ήττες.

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Ν. Αρτάκης.

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και έναρξη συνεργασίας του με τον επιτυχημένο Προπονητή ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2021 – 2022 .
Ο Αγγελος Διγκοζης μεταξύ άλλων εχει εργαστεί και διακριθεί με επιτυχία και στις ομάδες των ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ , ΚΕΡΚΥΡΑΣ , ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ , ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , ΚΑΒΑΛΑΣ , ΤΥΡΝΑΒΟΥ , ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ , ΤΡΙΚΑΛΩΝ .
Οι υψηλοί στόχοι και η προοπτική για διακρίσεις εκατέρωθεν με σκληρή δουλειά , πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν οι σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας μας .
Ευχόμαστε στον Άγγελο πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.