Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης θα ήθελε να ενημερώσει ότι αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή Μίλτου Γκοφα και γυμναστή Διγγελιδη Θαναση και τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στον σύλλογο μας πάντα στα δύσκολα παρόντες .
Η κοινή μας απόφαση έρχεται μετά απο συζήτηση και κοινή αποτίμηση των κακών αποτελεσμάτων και συμπεριφορών τις προηγούμενες εβδομαδες και ειδικά μετά τον αγώνα με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ εντός έδρας και της καταστροφικής για εμάς ήττας όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος .
Όπως όλοι μας αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας πρώτος ο Προεδρος η Διοίκηση Οι Παίκτες , οι προπονητές έχουν πολύ σημαντικό μερίδιο ευθύνης και αυτοί μέσω της προβληματικής διαχείρισης μη επικοινωνίας και συντονισμό τους με το έμψυχο δυναμικό και κακών επιλογών τους ειδικά στις πιο κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας …
Ίσως για όλους θα ήταν καλύτερη ιδέα να επικεντρωθούν περισσότερο στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας και όχι σε «έξω αγωνιστικά» θέματα Διαιτησίες και αλλά …. που καταφανέστατα μας αδίκησαν στους Αγώνες με ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ αλλά και με τα συνεχή «περίεργα» αποτελέσματα ομαδων που βρίσκονταν περίπου στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς και πολλά άλλα ….
Η ομαδα μας συνεχίζει την φετινή χρόνια με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευβοιας με αντίπαλο στον Τελικό την ομαδα του ΑΟ Χαλκις την Τετάρτη 13/4 .
Η συμμετοχή πρώτα και ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Εύβοιας ειναι τιμή για εμάς και την ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ μας τους παίκτες και τους φιλάθλους μας είναι σημαντικός στόχος της φετινής χρονιάς αδιαφορώντας εάν κάποιοι προπονητές έχουν λίγες η πολλές κατακτήσεις τίτλων .
Στο «Τιμόνι» της ομάδας μας θα συνεχίσουν ως προπονητές ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΣΓΗΣ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και τον τελικό
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ για φέτος και μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγαπη , βοήθεια , υποστήριξη και συμπαράσταση και την φετινή χρονιά στους υπέροχους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!