Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Δ & Α και οι οποίες δεν επιδέχονται, αμφισβήτηση, ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, έχει έλθει σε συμφωνία και αναμένεται να ανακοινωθούν 2 σημαντικότατες προσθήκες στο ρόστερ των ″ερυθροκίτρινων″!
Τρεις προσθήκες που σίγουρα εκτοξεύουν πολύ ψηλά τον ΑΟΝΑ, που γεμίζει με εμπειρία και δύναμη το ″οπλοστάσιό″ του!
Πάμε όμως πιο συγκεκριμένα και με βάση πάντα τις πληροφορίες μας, που είναι ασφαλείς και ″τσεκαρισμένες″ από πολλές πλευρές!

  • Άγγελος Γκιόκας

    Άγγελος Γκιόκας: …ο χαρισματικός επιθετικός, που διέπρεψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τα χρώματα του ΑΟ Χαλκίς (βασικός συντελεστής της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου), έχει ήδη συμφωνήσει και θα συνεχίσει με τον ΑΟΝΑ!

  • Γκέρσι Τόρα

    Γκέρσι Τόρα: …ο τοπ-σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με τα χρώματα του Απόλλωνα Ερέτριας, ″μετακομίζει″ στον ΑΟΝΑ! Ήδη ο Γκέρσι βρίσκεται σε πρόγραμμα που αφορά το χάσιμο κάποιων κιλών και με την έναρξη της προετοιμασίας, είναι σίγουρο ότι θα δούμε έναν εντελώς ανανεωμένο από πολλές πλευρές Γκ. Τόρα, καθώς η εκτελεστική του δεινότητα είναι καθολικά γνωστή και παραδεκτή

Είναι λοιπόν φανερό ότι ο νέος ΑΟΝΑ θα διαθέτει μια επιθετική τριπλέτα ″φωτιά″, με τους Λεωνίδα Μεγάλο, Άγγελο Γκιόκα και Γκέρσι Τόρα, οι 2 αυτοί μαζι με τους υπόλοιπους, θ’ αποτελέσουν χωρίς αμφιβολία τους ″Μπαλάκτικος″ της Εύβοιας (κατά την χιουμοριστική παράφραση του γνωστού ″Galacticos″ των Μαδριλένων της Ρεάλ)!
Σε αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης από πλευράς ΑΟΝΑ!

…γιατί ΕΔΩ από εμάς στο Δυνατά & Αθλητικά, μαθαίνεται τα πάντα Πρώτοι και έγκυρα!