Ένα νησί, μία ομάδα! Δίπλα στο ποδοσφαιρικό καμάρι του τόπου τους, τον ΑΟ Σκύρου στέκονται όλο και περισσότεροι φίλοι και επιχειρηματίες του νησιού, προκειμένου να στηρίξουν τον σύλλογο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου η ομάδα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Εύβοιας.

Την αγάπη του και την προσφορά του προς τον ΑΟ Σκύρου, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα δε τη νεολαία, δείχνει πάντα ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης και σεφ της φημισμένης ΑΣΤΑΚΟΤΑΒΕΡΝΑΣ «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ», κ. Μανώλης Βασιλάκος, ο οποίος και την σεζόν 2020-2021 θα είναι εκ των χορηγών του σωματείου.

Στην κεντρική φώτο, πριν από λίγα βράδια στο νησί της Σκύρου σε κοινωνική εκδήλωση, από αριστερά, ο ποδοσφαιριστής – αρχηγός του ΑΟ Σκύρου Βασίλης Τσελεπής, ο χορηγός του σωματείου Μανώλης Βασιλάκος, ο φίλος του συλλόγου και βετεράνος τερματοφύλακας (Προοδευτική, Ερμής Κορυδαλλού, Αγία Ελεούσα) Γιάννης Γουρνάς και ο νέος προπονητής του ΑΟ Σκύρου Μανώλης Τραχανάς.