Η “μεγάλη” λαχειοφόρος ενίσχυσης του ΑΟ Χαλκίς (…ή μήπως της διαφημιστικής εταιρίας “ΔΙΑΘΕΣΙΣ”;) βρίσκεται σε εξέλιξη και πριν λίγες μέρες έγινε η 1η κλήρωση από τις 5 που προβλέπεται.

Σύμφωνα με τον κληρωθέντα αριθμό του ΠΡΟΤΟ, ο τυχερός λαχνός είναι ο φέρων τον αριθμό 43309 και ο κάτοχος του, αν δεν υπάρχει ΤΖΑΚ ΠΟΤ (!!!), πανηγυρίζει αφού έχει κερδίσει το δικαίωμα να γίνει ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου SMART αξίας 15.000 ευρώ στην εκπληκτική τιμή των 10.000 ευρώ ΜΟΝΟ. Στην περίπτωση που… δεν του βγαίνουν τα ψιλά στην τσέπη, μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν ένα μεταχειρισμένο SMART 6ετίας 700cc, που οι “εξειδικευμένοι” ειδικοί των διοργανωτών το έχουν εκτιμήσει στα 6.000 ευρώ.

Επίσης ο ίδιος και άλλοι 9 τυχεροί που ο λαχνός τους λήγει σε 3309 κερδίζουν από ένα σετ δώρων αξίας 1000 ευρώ που περιλαμβάνει:

  • 700 ευρώ σε αγορές από σούπερ μάρκετ και γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
  • 100 ευρώ σε ηλεκτρονικά νομίσματα icos και ipos προσφορά μίας Βουλγάρικης εταιρίας Ελληνικών συμφερόντων και
  • 200 ευρώ για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν συνεργάτες-πωλητές της διαφημιστικής (…και όμως!!! Πληρώνεις για να δουλέψεις ως διαφημιστής τους.).

Βέβαια, διέφυγε των διοργανωτών να μας πληροφορήσει προ της κληρώσεως, για λόγους διαφάνειας, ποιοι λαχνοί είχαν πωληθεί μέχρι την κλήρωση και εν συνεχεία δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουμε ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Θυμίζουμε ότι η λαχειοφόρος διεξάγεται σε 100.000 λαχνούς από όπου ένας μικρός αριθμός είναι έντυπος και τα χρήματα πηγαίνουν στον ΑΟ Χαλκίς και ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός λαχνών είναι διαθέσιμος μέσω διαδικτύου και τα έσοδα πηγαίνουν στα ταμεία της διαφημιστικής. Από την στιγμή που η κλήρωση γίνεται με βάση την κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληρωθεί κάποιος απούλητος λαχνός, οπότε να έχουμε ΤΖΑΚ ΠΟΤ.

Φυσικά και δεν κάνει εντύπωση ότι ο ΑΟ Χαλκίς δεν δημοσιοποιεί βασικές πληροφορίες αφού, ούτως ή άλλως, η διοίκηση έχει αποδείξει ότι δεν επιθυμεί να …δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Πέραν από απειλές προς το “Δ & Α” γιατί είχε το …θράσος να ξεψαχνίσει τον τρόπο διεξαγωγής της λαχειοφόρου, αποφεύγεται συστηματικά να δοθούν σημαντικές διευκρινίσεις (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Από τον ΑΟ Χαλκίς υπάρχει η …απόλυτη σιωπή για το συγκεκριμένο θέμα και το μόνο που ενδιαφέρει την διοίκηση είναι να αναδεικνύει, ως σημαντική είδηση, κάθε φορά που απλά εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Επίσης, ούτε η διαφημιστική εταιρία μας έστειλε τις απαντήσεις της, όπως είχε γράψει στο απειλητικό μήνυμα που έστειλε πριν από περίπου 1,5 μήνα, ότι θα έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!

Τέλος, γίνεται προσπάθεια να διασταυρωθούν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι κάτοχος λαχνών της ακυρωθείσας λαχειοφόρου έχει επισκεφτεί το Δικαστικό Μέγαρο καθώς κρίνει ότι έχει εξαπατηθεί αφού δεν του δόθηκε η δυνατότητα να επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε.