Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας από τον Αγιο Ιερόθεο στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνιτη ήταν πολύ κατώτερο του αντιπάλου και ηττήθηκε φυσιολογικά χάρη στα τέρματα των Τσαρτσαρή(πρωην παιχτης ΑΟΧ) στο 3′ και Μανδαμαδιώτη στο 38′. 

Οι παίχτες του ΑΟΧ προσπάθησαν αλλά ήταν φανερά ότι δεν μπορούσαν , και πως να μπορούν , και πως να ζητάμε ευθύνες από παιδιά που το καλοκαίρι αποκτήθηκαν για άλλον λόγο και όχι για να είναι τα πρώτα βιολιά στην ομάδα.

Ο ΑΟΧ ειναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και πρέπει σε αυτές τις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν να δημιουργήσει ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Χθες ειδαμε τρία νεα πρόσωπα τους Βουρνάζο, Κολοβό, Παναγιωτόπουλο(αποβλήθηκε) , που και αυτοί χάθηκαν μέσα στην γενική εικόνα της ομάδας.

Με την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας Ρουμπής που ξεκίνησε από τον Ερμήλιο Ανθηδώνας και αγωνίστηκε και με την φανέλα του  ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Ο προπονητής Αντώνης Αυλωνιτης μίλησε για άλλες εφτά μεταγραφές που πρέπει να γίνουν για μπορέσει η ομάδα να παλέψει για την σωτηρία της.

ΑΟ Χαλκις(Αντ.Αυλωνίτης): Ανδρούτσος, Δούλος, Κολοβός, Σχίζας, Βουρνάζος, Πατερίτσας, Σταματούκος, Τόλης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδάκης, Παλαιολόγος (42′ λ.τ. Σμυρναίος)

AO Ag.Ιερόθεος(Π.Κωνσταντακόπουλος):  Ρουμπής, Πολίτης (84′ Σιμάκος), Αποστόλου, Τσατσαρής, Πολυχρονάκης, Βελέτης, Μανδαμαδιώτης, Λέσι, Ματέο (75′ Μακρίδης), Νικολέτος (72′ Μπριστογιάννης), Σουλελές (81′ Τσαρκάνι).