Αρκετά καλά τηρουμένων των αναλογίων στάθηκε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στο φαβορί του ομίλου Αιγάλεω χάνοντας στο 85′ λεπτό με αμφισβητούμενο γκολ που πέτυχε ο Παπαζαχαρίας.

Άσχημα γεγονότα πριν την έναρξη του αγώνα με τους οπαδούς του Αιγάλεω  να “παίζουν” πετροπόλεμο και κυνηγητό με τα ΜΑΤ να κλέβουν πανό των Χαλκιδέων φιλάθλων ήταν δεν ήταν 200 άτομα στο γήπεδο οπαδοί του ΑΟΧ και γενικά να έχουμε πολλές ομορφιές εξωαγωνιστικές.

Η όλη αυτή κατάσταση αναδεικνύει την ακαταλλήλοτητα του Δημοτικού Σταδίου ακόμα και για ματς Γ’ εθνικής και φιλοξενία αντιπάλων οπαδών.

Το δεύτερο στοιχείο που μόνο χαρούμενους δεν πρέπει να μας κάνει είναι ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ήταν περισσότεροι από τους γηπεδούχους δείγμα του πόσο έχει απαξιωθεί αυτή η ομάδα στην πόλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πληγωμένη ομάδα του Δημήτρη Λύκου με το ελλειπέστατο ρόστερ και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών (αποχή από προπονήσεις) στάθηκε αρκετά καλά και ήταν πιο εύστοχη και πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε φύγει με βαθμό η βαθμούς από τον αγώνα

Το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς? Θα ήταν το λιγότερο αφελής όποιος έκανε πρόβλεψη γι αυτό.

ΑΟ Χαλκίς (Δ.Λύκος): Σταυριανός, Χολέβας, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Βέργος, Ντάμπος, Παπαδάκης (70′ Πλουμής), Πατερίτσας (65′ Μπερίσα), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (80′ Σταματούκος).

Αιγάλεω(Λ.Βασιλειάδης):Ασημέλης, Τσαφτσαρίδης, Μαγκάκης (60′ Ζουμπουλάκης), Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μάρης, Μπέλερης, Γουνδουλάκης, Βέρμπης(90′ Βιδάλης), Ραχίμ (60′ Ψυχογιός), Φαρινόλα (77′ Durmishi).