Η ανακοινωση των τριών προπονητών για άλλη μια φορά δείχνει την τραγική κατάσταση που έχει φθάσει για άλλη μια φορά ο ΑΟ Χαλκις δεν είναι ώρα για υπαίτιους και μη, είναι ώρα να πούνε σ’ αυτή την πόλη: θέλουν την ομάδα σε εθνικές κατηγορίες, ναι η όχι τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Έχουν γίνει εγκλήματα σε αυτή την ομάδα, που αν τα γράψουμε θα κάνουμε εγκυκλοπαίδεια όχι βιβλίο, οπότε ας μείνουμε στην ουσία γιατί έχουμε κουράσει όλοι μα όλοι.

Τα υπόλοιπα την Τετάρτη 28/11/2018

Η ανακοίνωση των προπονητών του ΑΟ Χαλκίς αναφέρει:

“Οι προπονητές (Λύκος, Τσακαλίδης, Αϊνδιλής) και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς επιθυμούν να τονίσουν ότι εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει τηρηθεί στο ελάχιστο, τίποτα από τα συμφωνηθέντα, σε ότι έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και μολονότι από μέρους μας (αποτελεί κοινή ομολογία) γίνεται τεράστια προσπάθεια για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του συλλόγου, καθημερινά αντιμετωπίζουμε ανυπέρβλητα προβλήματα και εμπόδια, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Ενόψει της γενικής συνέλευσης της ερχόμενης Τετάρτης επισημαίνουμε ότι: ΑΝ δεν υπάρξει μία θετική εξέλιξη που θα δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να υπάρξει και συνέχεια…

Τα ψέματα τέλειωσαν, η υπομονή εξαντλήθηκε... Η ομάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και τα άνω δηλωθέντα θα πρέπει να τα λάβουν υπόψη τους όλοι οι φορείς της πόλης, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας”.

*Την ανακοίνωση υπογράφουν το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς.