Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Χαλκίς με την βοήθεια και του θεου μιας και πριν το αγώνα σε ακόμα μία πρωτοτυπία η διοίκηση του ΑΟΧ έκανε τον αγιασμό για την νέα περίοδο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα μας περιόρισε τα ” φθηνά” λάθη και με την βοήθεια του Γιάννη Θωμά που σημάζεψε την μεσαία γραμμή βγήκε ποιο οργανωμένα στην επίθεση με αξιώσεις.

Ο Αμαρυνθιακός του Γιώργου Κρόκου παρότι στερήθηκε τις υπηρεσίες των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών του Λάμπρου Καρλατήρα και Σπύρου Κοντού, πάλεψε τον ματς είχε τις καλές του στιγμές και με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Σακκή προσπάθησε να μην χάσει στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Το σκορ για τον ΑΟ Χαλκίς άνοιξε ο Λάζρι στο 46′ με τρομερό σουτ το 1-0.

Στο 56′ ο Γιάννης Θωμάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσίμπος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για το ΑΟ Χαλκίς.

Στο 75′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τρεπεκλής του ΑΟ Χαλκίς.

Τον αγώνα σφύριξε ο Χρήστος Σιαπλαούρας με συνεργάτες τους Στράτο Ρέτσα και Βασίλη Μακρής.

ΑΟ Χαλκίς (Π.Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Ταψής, Γκούβερος, Τζάβρας, Θωμάς (90′ Λιάσκος), Τσούτης, Τσίμπος, Λάζρι (89′ Μάλλιος), Παλαιολόγος (72′ Μπασινάς), Τρεπεκλής, Κολιόπουλος (83′ Πετρογιάννης).

Αμαρυνθιακός (Γ.Κρόκος):  Σακκής, Αλ. Σεφερλής, Μ. Καρλατήρας, Λυμπέρης, Κόλλιας, Αντωνίου, Σπ. Κιμουλιάτης, Αλεξίου (60′ Μυρτέζα), Χρ. Ζουρμπουλής (67′ Χουχούμης), Βαγγ. Ρουμπής, Ζάνιος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ