Με 0-1 επικράτησε η Αναγέννηση Μαντουδίου του μαχητικού ΑΟ Χαλκίς στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και τον βύθισε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά διατηρώντας και την εσωστρέφεια και την γκρίνια στο στρατόπεδο των “ΝΕΡΑΤΖΟΎΡΙ” μιας και τα λαικά δικαστήρια στήθηκαν πάλι εντός και εκτός Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου ήταν πάρα πολύ ψυχωμένη καθ ολη την διάρκεια του αγώνα με σωστό αγωνιστικό πλάνο και παίχτες με πολλά χιλιόμετρα ποδοσφαιρικά σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες , ανταπεξήλθε στις δυσκολίες του αγώνα και παρότι αγωνίστηκε για μισή ώρα με παίχτη λιγότερο πήρε μία δίκαιη και σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο πολύπηρος Θανάσης Τσικτσιρής στην άμυνα μαζί με τους Βρεττο, και Γ.Μορφούλη ήταν απροσπέλαστοι, ο Κουβούσης στο κέντρο έκανε τα πάντα, με τον Τσούμαρη να μην κόβεται ούτε με “ΒΑΛΕ” και τον Παναγιώτη Σκριβάνο να βάζει ένα γκολ που φωνάζει από μακριά ότι το τοπικό δεν ειναι για έναν παίχτη της κλάσης του.

Βροντέρό παρόν έδωσαν αρκετοί Μαντουδιανοί στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Ο ΑΟΧ του Τάσου Ταυταρίδη  ήθελε πολύ, προσπάθησε, πάλεψε αλλά είναι ξεκάθαρο οτι υπολοιπόταν σε ποιότητα, εμπειρία της Αναγέννησης Μαντουδίου πράγμα που φάνηκε στα σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Φωνάζει για ένα πέναλτι το Μαντούδι σε ανατροπή του Κουβούση από τον Ανυφαντή  στο  διαιτητη  Γκάτσο.

Ο Μπινιάκος έμοιαζε να είναι πολύ μόνος επιθετικά με τους Λάζρι, Πατσιαβούρα Αλ. να παλεύουν αλλά να έχουν εμιτελής προσπάθειες τον Παλαιολόγο σε μία θέση ακραίου επιθετικού που σίγουρα δεν ειναι και δεν του ταιριάζει, και την βοήθεια από τον πάγκο να  μην έρχετε ποτέ.

Ο ΑΟ Χαλκίς φωνάζει για ένα ακυρωθέν γκολ του Λάζρι και ακόμα ένα πέναλτι πάνω στο ίδιο ποδοσφαιριστή στον διαιτητή Γκάτσο.

Βροντερό παρόν για ακόμα ένα παιχνίδι από τους οργανωμένους του ΑΟ Χαλκίς που στήριξαν την ομάδα τους έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα

Από ένα δοκάρι είχε η κάθε μία ομάδα με Αργύρη Στεργίου το Μαντούδι και με Πατσιαβούρα Αλέξανδρο ο ΑΟ Χαλκίς.

Το γκολ που έκρινε τον  αγώνα πέτυχε ο Παναγιώτης Σκριβάνος που πλάσαρε ευστοχα προλαβαίνοντας στην έξοδο τον τερματοφύλακα Γαλλή στο 75′ κάνοντας το 0-1 για την Αναγέννηση Μαντουδίου.

Με 2η κίτρινη/κόκκινη αποβλήθηκε ο Τάρλας της Αναγέννησης Μαντουδίου.

Τον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος που σε ένα δύσκολο παιχνίδι είχε σωστές και μη αποφάσεις και σε γενικές γραμμές ήταν καλός χωρίς να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα με βοηθούς του άριστο Γιώργο Πασχαλίδη και το επίσης πολύ καλό Αγγελο Παππά.

ΑΟ Χαλκίς(Τ.Ταυταρίδης):  Γαλλής, Τζάβρας, Σαρρής, Μανωλόπουλος (67′ Χύσκα), Ανυφαντής, Αγγελάκης (89′ Γιαννόπουλος), Πατσαβούρας Aλ., Κολώνιας (83′ Μήτρου), Μπινιάκος, Λάζρι, Παλαιολόγος (46′ Κάκος).

Αναγέννηση Μαντουδίου(Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Κουβούσης, Λειβαδίτης (67′ Τηλιόπουλος), Π. Σκριβάνος, Μουτουσίδης (89′ Τριανταφύλλου), Τσούμαρης (85′ Καντζούρας),  Στεργίου.

Γεια περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ