Ο ΑΟ.Χαλκίς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Μπινιάκου και του αμυντικού μέσου Ηλία Κολώνια. Ενώ παράλληλα έλυσε την συνεργασία με τον νεαρό Κώστα Καλέντζη.

΄Όπως σας είχε αναφέρει πρώτο το Δυνατά & Αθλητικά από το περασμένο Σαββάτο με την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Σχηματαρίου είναι δύο ποιοτικοί και πολύπειροι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά προκειμένου ο ΑΟ.Χαλκίς να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ηλίας Κολώνιας και ο Γιάννης Μπινιάκος στον Α.Ο.Χαλκίς.

Λύση συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Καλέντζη
Η ομάδα μας ανακοινώνει στον φίλαθλο κόσμο την ενίσχυσης με  τους ποδοσφαιριστές :
Α) Κολώνια Ηλία, μέσο, προηγούμενες ομάδες : Ατρόμητος
Σχηματαρίου, Ευαγόρας Σχηματαρίου, Κεραυνός Αγίου Θωμά, Αναγέννηση Σχηματαρίου, Θύελλα Χαλκειούς (Χιος) , Ελλοπιακός

Β) Μπινιάκο Γιάννη, φορ, προηγούμενες ομάδες : Αναγέννηση
Σχηματαρίου, Α.Ο. Θήβα , Α.Ο. Συκαμίνου, Κεραυνός Αγίου Θωμά, Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, Α.Σ. Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου, Οπουντιος Μαρτινου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στον πρώην Πρόεδρο του Α.Σ. Άβαντες Χαλκίδας, κ. Στέφανο Σωτηρίου, για την οικονομική βοήθεια στην ομάδα μας για την μεταγραφή του αθλητή μας Ηλία Κολώνια.

Παράλληλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον
ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καλέντζη.

Ηλία και Γιάννη, καλωσήλθατε στην οικογένεια του Α.Ο.Χαλκίς.
Κωνσταντίνε, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρική σου καριέρας.

               Εκ του Δ.Σ.