Με 14 ανανεώσεις και 4 μεταγραφες και νεο εμπορικό διευθυντή ειναι οι πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να συνεχίζει και τυπικά στην θέση του προπονητή με συνεργάτες τους Κωνσταντίνο Βισβινη γυμναστή  και Τάσο Σολομονίδη στην νευραλγική θέση του γενικού αρχηγού

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη. Επίσης την θέση του Γυμναστή της ομάδας αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βισβίνης,  ενώ χρέη Γενικού Αρχηγού ο Αναστάσιος Σολομονίδης.

Αναφορικά με το ρόστερ ανανεώθηκε η συνεργασία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αγριόδημος Ιωάννης, Ζιζόλλι Αβνίκο, Θανάσης Αλέξανδρος, Καραχάλιος Μάριος, Καρβελάς Χρήστος, Κολιόπουλος Βασίλειος, Μπασινάς Θεόφιλος, Παλαιολόγος Βασίλειος, Πάλλης Ελευθέριος, Πετρογιάννης Γεώργιος, Τζάβρας Κωνσταντίνος, Τόλης Νικόλαος, Τρεπεκλής Δημήτριος και Τσούτης Αθανάσιος.

Η Διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, έως σήμερα έχει έρθει σε συμφωνία και ανακοινώνει τις εξής μεταγραφές:

Τον Ηλία Λούκα, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης.

Τον Σπύρο Οικονομίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα και την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς.

Τόσο ο Λούκας, όσο και ο Οικονομίδης κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Τον ακραίο επιθετικό Αργύρη Σακκά από τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, όπως επίσης και τον Κώστα Καρβελά από τον Λήλα Βασιλικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

 

Σας ανακοινώνουμε ότι ο κύριος Μάλλιαρης Νικόλαος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, αναλαμβάνει την θέση του Υπευθύνου εμπορικής διαχείρισης του Α.Ο. Χαλκίς, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ο κύριος Μάλλιαρης έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα χορηγιών, στην οργάνωση και εκτέλεση εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα ως ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εμπορική διαχείριση του ιστορικού ονόματος του Α.Ο. Χαλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαλκίς