Σ ένα άδειο από κόσμο Δημοτικό Στάδιο ο ΑΟΧ με μια μεστή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Ο ΑΟΧ μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και το δοκάρι σταμάτησε ένα σουτ του Ζουλιώτη από το σημείο της μικρής περιοχής στο δέκατο λεπτό.

Στο 13′ η ομάδα του κ. Λύκου κέρδισε πέναλτι ύστερα από ένα χέρι του Διοκμετζιδη μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζουλιώτης και ευστόχησε για το 1-0. Στο 19′ ο Κουζουλογλου βγήκε τετ α τετ με τον Φαλαγγιτη αλλά σημάδεψε ψηλά.

Η συνέχεια ήταν ένα παιχνίδι κέντρου μέχρι το 40′, όπου ο Ζαχαρίας μ ένα πολύ ωραίο σουτ απ’ τα 25 μέτρα σημάδεψε την οριζόντια δοκό του Σωτηρόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πολύ παιχνίδι κέντρου με τον ΑΠΚΟ να ψάχνει κάτι από στημένες φάσεις αλλά ο ΑΟΧ ήταν πολύ καλός σήμερα στον ανασταλτικό τομέα. Όσο πέρναγε η ώρα και ο ΑΟΧ δεν έβαζε το δεύτερο γκολ μια ανησυχία φαινόταν στους κυανόμαυρους.

Αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε η εκτελεστική δεινότητα του Νίκου Μαστροκωστα όπου στο 82′ με άπιαστη κεφάλια έκανε το 2-0 και πανηγύρισε όπως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στίβεν Τσουμπερ, κλείνοντας τα μάτια του με τα χέρια του.

Στο 87‘ έκλεψε τη μπάλα απ’ τον Σωτηρόπουλο και με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 3-0.

Διακριθέντες απ’ την ομάδα του ΑΟΧ ήταν οι Ζουλιώτης, Μαστροκωστας και όσο έπαιξε στην επιστροφή του απ το τραυματισμό ο αρχηγός Γιάννης Θωμάς.

Ο ΑΠΚΟ με μεγάλη προσοχή στο χώρο της άμυνας και του κέντρου διακρίθηκαν με την εμπειρία τους οι Χρήστος και Θανάσης Κουτσαυλης.

Το αγώνα σφύριξε ο “ιπτάμενος” Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τον “πυροσβέστη” Δαυίδ Πριόνα, και τον “Δάσκαλο” Γιώργο Κοντογιαννίδη

ΑΟ Χαλκίς(Λύκος Δ.): Φαλαγγιτης, Κολιόπουλος, Τσολακος Ι.Κ.(65′ Λάμπρου), Γεωργίου, Θωμάς(65′ Σπυράκης), Τζαβρας, Τσολακος Ι.Αθ., Σπανός(79′ Λουκας), Ζαχαριάς(75′ Καραχάλιος), Μαστροκωστας, Ζουλιώτης

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Λάμπρου Γ.): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζιδης, Τζιδρας, Κουτσαυλης Χρ.(82′ Τουλιτσης), Κουτσαυλης Αθ., Ζαχαράκης(82′ Ελευθερίου), Ζουρμπουλης(75′ Κροκοδηλος), Δεληγιάννης, Λάμπρου, Βαρσαμας(37′ Φρυγανας), Κουζουλογλου