*ΡΕΠΟΡΤΑΖ για το ″Δυνατά & Αθλητικά″: Αποστόλης Αποστολίδης-Γιάννης Κικίδης
*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Σεφερλής

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής (11-Αυγ.-2019) στο Στάδιο Χαλκίδας, ο ΑΟ Χαλκίς και ο ΑΟ Αυλωναρίου!
Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι δύο τεχνικοί, Γιώργος Λάμπρου και Βαγγέλης Ντόβολης, είχαν σαν στόχο να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας!
Βέβαια για την αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσουν στο πρωτάθλημα οι μοάδες, ούτε λόγος να γίνεται τέτοια εποχή!
Ο ΑΟ Χαλκίς με 27 παίκτες συνολικά, ουσιαστικά ″ψάχνεται″, για το ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι, ουσιαστικά πρόκειται για περίοδο δοκιμών, καθώς οι περισσότεροι παίκτες, δεν ανήκουν στην ομάδα και αναμένεται ο Γιώργος Λάμπρου, να εκτιμήσει και να προχωρήσει σε συμφωνίες ή σε αναζήτηση άλλων λύσεων, που θα συγκροτήσουν μια πολύ καλή ομάδα!
Στον ΑΟ Αυλωναρίου, σε μια νέα προσπάθεια με πολλά, νεαρά παιδιά να έχουν έλθει στους ″κιτρινόμαυρους″, ο Βαγγέλης Ντόβολης γνωρίζει καλά το υλικό που έχει, όπως γνωρίζει τις προσθήκες που χρειάζονται, αλλά και το κυριότερο ν’ αποκτήσουν οι παίκτες ομοιογένεια! Σίγουρο είναι πως κάτι πολύ καλό γίνεται στην ομάδα του Αυλωναρίου, που σίγουρα, θα φανεί στην συνέχεια! Είναι γεγονός ότι το ταλέντο υπάρχει…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έληξε με νίκη του ΑΟ Χαλκίς με 2-0!
Σε ανάλυση του παιχνιδιού δεν θα μπούμε, καθώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα…

Το 1-0 έγινε από λάθος της άμυνας, του Αυλωναρίου στο 19′ με σκόρερ τον Καραχάλιο, ενώ το 2-0 στο 11′ των καθυστερήσεων, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, όταν όλοι περίμεναν ν’ ακούσουν το σφύριγμα της λήξης! Σκόρερ, λοιπόν, αυτή την φορά ο Μακρής στο 101′! 

Αξιοσημείωτα:

  • 8′ κοντινή κεφαλιά του Τσούτη μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι,
  • 38′ ο Γ. Κοκκάλας μπήκε μόνος προς την περιοχή και ο έμπειρος Τσούτης τον ανέκοψε την τελευταία στιγμή…
  • 49′ πολύ καλή προσπάθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα από τον Βαλκάνο,
  • 89′ δυνατό ξαφνικό σουτ του Μαστροκώστα, η μπάλα σχτυπά στο εξωτερικό μέρος της κάθετης δοκού και φεύγει άουτ,
  • 90’+10′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Αυλωνάρι να ισοφαρίσει… Στο λεπτό αυτό ο Πέππας με εντυπωσιακό τρόπο απέφυγε τους αντιάλους του και βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον πορτιέρε του ΑΟΧ, Μήλιο, ο οποίος με εκπ[ληκτική βουτιά στα πόδια του αντιπάλου του, του ″πήρε την μπουκιά από το στόμα″ αποσοβώντας την ισοοφάριση!

Το ″βάπτισμα του πυρός″, στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, σαν διαιτητής, για τον νεαρό Βαγγέλη Καρρά που ήταν πάρα πολύ καλός, όπως και οι συνεργάτες του Αντώνης Ιωάννου και Παναγιώτης Σέρρας!

*ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γιώργος Λάμπρου): Ευαγγελινός, Τζάβρας, Γκουβέρος, Αυλωνίτης, Τσούτης, Τσολάκος, Βαλκάνος, Πάλλης, Παλαιολόγος, Λίασκος, Λάσρι, έπαιξανβ και οι: Καραχάλιος, Βελαέτης, Καρβελάς, Ανέστης, Αγριόδημος (τερμ.), Τόλης, Μαστροκώστας, Γ. Αγγελάτος, Ρογαλίδης, Παπαγεωργίου, Τζήδρας, Φ. Τσίμπος, Πετρογιάννης, Μήλιος (τερμ.), Μπασούκος και Μακρής.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Κολιτσινάκου, Μακρυνικόλας, Βαγγ. Κοκκάλας, Βασ. Καρατζάς, Καράπας, Μπράχα, Πέππας, Γ. Κοκκάλας, Γ. Κούκης, Μανδράκας, έπαιξαν και οι: Τσαλιγκός, Φωτιάς, Αλτζιόν Ντράγκοτ, Άρ. Κιούσης (τερμ.), Μαρτζούκος, Γ. Καρλής, Γ. Ντόβολης, Ν. Κούκης και Μπρούνο (τερμ.). -απουσίαζαν λόγω εργασίας: Νίκ. Κόκκος και Ηλ. Παππάς, αλλά και οι Αδαμ. Περιβολάρης-Βαγγ. Δήμου.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ