ΑΟ Χαλκίς : Δημήτρης Λύκος… Reloaded

0
539
Δημ. Λύκος: …και πάλι στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς…

Ο Δημήτρης Λύκος επιστρέφει στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς μετά το περσινό του πέρασμα μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο νέος τεχνικός του ΑΟ Χαλκίς καλείται μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσει μία αξιόμαχη ομάδα στο ΕΛ Πάσο μέσα από ένα ρόστερ που ούτε ξέρει ούτε έχει επιλέξει ο ίδιος.

Επειδή σίγουρα θα βρεθούν οι διάφοροι “τιτανοτεράστειοι” και θα πουν ότι οι “κακοί” δημοσιογράφοι θέλουμε το κακό του ΑΟ Χαλκίς και δεν βοηθάμε με την στάση μας, θα τολμήσουμε να πούμε: Η πρόσληψη Λύκου είναι ότι πιο σοφό έχει συμβεί σε αυτή την ομάδα τους τελευταίους μήνες, έστω και ήρθε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον ΑΟ Χαλκίς, καλή επιτυχία στο έργο του Δημήτρη Λύκου.

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Χαλκίς

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτριο Λύκο.
Η συμφωνία επετεύχθη στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ όπου ο κύριος Λύκος έγινε πατέρας για πρώτη φορά αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και του ευχόμαστε να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας του. 
Σημαδιακή η μέρα αφού η νέα αρχή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σημαδεύεται από μία νέα ζωή και η χαρά μας είναι διπλή και για τον σύλλογο και για τον προπονητή.
Ο κύριος Λύκος ήταν προπονητής στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο 2ο μισό της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και επιστρέφει στον πάγκο της σε μία δύσκολη καμπή για την ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.