Μεγαλώνει το εκτελεστικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς με ανακοινωση της ομάδας δυο γνωστά πρόσωπα επιστρέφουν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας η “πρώη픨πρόεδρος των Κριεζών δημοσιογράφος Ματίνα Ρέτσα, και ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Ταβουλάρης με θητεία στην εφημερίδα ΕΥΒΟΙΑ ΣΠΟΡ όταν εκδίδονταν αυτή από τον “αείμνηστο” Γιάννη Καπνίση, επίσης η Κα Αιμιλία Κόυνη και Κος Πασχάλης Νικολαΐδης είναι τα άλλα δύο νέα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλιου του ΑΟ Χαλκίς.

Το δελτίο τύπου του ΑΟ Χαλκίς.

Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την διεύρυνση του Εκτελεστικού μας Συμβουλίου με τρία νέα μέλη, τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα, το κάθε ένα από το δικό του τομέα ευθύνης, την αναγεννησιακή προσπάθεια του Α.Ο.Χαλκίς .

Έτσι, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας έναν εκ των κορυφαίων αθλητικών παραγόντων και εκ των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών της πόλης, τον κύριο Τάσο Κολτσιδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.

Επίσης, τον επιχειρηματία, κύριο Πασχάλη Νικολαΐδη, ο οποίος θα έχει στον τομέα ευθύνης του την Επιχειρηματική Ανάπτυξη του Ομίλου και την κυρία Ματίνα Ρέτσα, η οποία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στον τομέα Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Σχέσεων με τα ΜΜΕ.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε την τοποθέτηση της κυρίας Αιμιλίας Κουνη στην θέση της Διευθύντριας Εσωτερικής Οργάνωσης, Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ και του κυρίου Λεωνίδα Ταβουλάρη σαν υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου.