Την νίκη με 2-1 κατάφερε να πάρει ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στην Δόξα Άνοιξης, σε φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου στάθηκε καλά στο γήπεδο, και μεσοαμυντικά φάνηκε να έχει βρει σταθερότητα καθώς δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ με κεφαλιά ο Τρεπεκλής, ενώ ο Μαστροκώστας στο 38′ έκανε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο, ύστερα από δύνατη εκτέλεση πλαγίου του Ρογαλίδη. Η Δόξα Άνοιξης μείωσε σε 2-1 στο 73′ με εύστοχο τετ α τετ του Χ. Τσιμπόκα.

Δεν μπορούμε όμως ακόμη να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα καθώς η Δόξα Άνοιξης είναι μία ομάδα, η οποία φέτος ανέβηκε στην Β’ κατηγορία της περιοχής της, αλλά εκτός αυτού, με μία ματιά στην ενδεκάδα τους ΑΟΧ βλέπουμε πως αυτή απαρτιζόταν από αρκετούς νεαρούς παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που είδαμε να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

ΑΟ Χαλκίς(Γιώργος Λάμπρου): Ευαγγελινός, Ρογαλίδης, Καρβελάς, Τσίμπος, Αυλωνίτης, Τζάβρας, Γκόγκας, Λιάσκος, Παλαιολόγος, Μαστροκώστας, Τρεπεκλής. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Θανάση, Μήλιος, Τρίκκας, Αγριόδημος, Καλόγηρος, Λάζρι, Ζιζόλι, Πάλλης).

Δόξα Άνοιξης: Παραράς, Πιζάνιας, Ντραγκότι, Αβαρκιώτης, Μπερμπάντης, Πάλληες, Σανδανόπουλος, Αναστασίου, Χ. Τσιμπόκας, Ζουρούδης, Γκόντα. Επίσης αγωνίστηκαν οι:Γερόλυμος, Μακρής, Κοσκινιώτης, Μακρής, Γ. Τσιμπόκας, Τσοπανάκης, Χρυσίνας, Ρέππας, Γενουζής, Πετρίτσης.

Διαιτητές: Φώτης-Σιαπλαούρας-Κοντογιαννίδης.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνας ΑΟ Χαλκίς – Δόξας Άνοιξης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ