Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της ψυχοφθόρας διαδικασίας των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς έχει μπροστά του δύο τελικούς με Μοσχάτο(εκτός) και Παναργειακό(εντός).

Το έχει η μοίρα των ευβοϊκών ομάδων να παλεύουν έως την τελευταία αγωνιστική για την άνοδο με την Χαλκίδα και τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου να χαμογελούν ιστορικά απέναντι σε ομάδες από την Φθιώτιδα(Μαλεσίνα και Αχιλλέα Δομοκού) και την Αρτάκη να σκοντάφτει απέναντι στους «Λοκρούς» από την Φθιώτιδα τον Οπούντιο Μαρτίνου του Μάκη Ζαχαρόπουλου στο αλήστου μνήμης παιχνίδι στο «Νίκος Κίλιμπας».

Η ομάδα του Πέτρου Ζουρούδη θέλει ένα «ΧΡΥΣΟ» πόντο μέσα στο Μοσχάτο απέναντι στους πρωτοπόρους των Μπαράζ για να ορίζει την τύχη στα χέρια, αλλιώς τα σενάρια είναι πολλά και πιστέψτε μας δύσκολα θα ευνοήσουν τον ΑΟ Χαλκίς.

Στο Μοσχάτο είναι η μητέρα των μαχών για τους «Νερατζούρρι» διοίκηση , προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας το γνωρίζουν και πρέπει να δώσουν το 110% για αυτόν τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους σε όλα τα παιχνίδια του τοπικού, που ταξίδεψε σε Καρπενήσι, Κόρινθο και θα είναι και στο Μοσχάτο και θα κατακλίσει και το Στάδιο στον τελικό με τον Παναργειακό αν χρειαστεί την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Δεν είναι ώρα για κριτική και αλλά είναι ώρα για σύμπνοια ομόνοια και πάνω από όλα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να μην παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του χωρίς ομάδα σε εθνική κατηγορία.