Ο ΑΟ.Χαλκίς προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία προχώρησε στην πρώτη σημαντική μεταγραφική κίνηση σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου καθώς συμφώνησε με τον αμυντικό Κώστα Τζάβρα που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια και πάλι καθώς πριν από 2 σεζόν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Τζάβρας επιστρέφει στον αγαπημένο του ΑΟ.Χαλκίς για να βοηθήσει με την εμπειρία του να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Για τον έμπειρο αμυντικό έπαιξε το ρόλο το συναίσθημα η αγάπη και η αφοσίωση για τον σύλλογο φορώντας την φανέλα των ”νερατζούρι” στο στήθος για 3 χρονιές από το 2019 εώς το 2022. Μετά την αποχωρησή του από τον ΑΟ.Χαλκίς αγωνίστηκε στην ομάδα των Λουκισιών ανήκοντας μέχρι και τώρα στην ομάδα της Ανθηδόνας αν και φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου με την ομάδα των Λουκισίων.

Ο ΑΟ.Χαλκίς μετά από έναν γύρο που βρίσκεται πολύ χαμηλά βαθμολογικά προχωράει σε σημαντικές και ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες ενισχύοντας το ρόστερ του καθώς φαινόταν από μακριά ότι η ομάδα στερούταν εμπειρία και ποιότητα προκειμένου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Η μεταγραφή Τζάβρα και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν έχουν αυτό τον σκοπό ο ΑΟ.Χαλκίς να ενισχυθεί σημαντικά και ποιοτικά σε σημαντικές θέσεις για να σώσει την φετινή χρονιά την κατηγορία και να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.