Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς ευχαρίστησε τον νομικό σύμβουλο της ομάδας Αλέξη Καραμάνο και τον δικηγόρο Σάκη Δεληγιάννη για την συνδρομή τους στην διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς !!!

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙΣ 03ης-08-2020 ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ 03ης-08-2020, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ. ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΑΚΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ,  ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΛΕΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Το video για την νεα εποχή του ΑΟ Χαλκίς!!!!