Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα για τον άλλοτε σπουδαίο και ιστορικό ΑΟ Χαλκις. Δεν φτάνει ο διοικητικός και αγωνιστικός κατήφορος, πλέον αρχίζει να …κατηφορίζει και το όνομα της ομάδας

Πλέον ο σύλλογος μπήκε στο στόχαστρο μικροαπατεώνων οι οποίοι σύντομα θα διαβούν την πόρτα του Δικαστικου Μεγάρου της οδού Βενιζέλου για να δώσουν εξηγήσεις για τα πλαστά εικονικά τιμολόγια που εξέδωσαν, …τσεπώντας τα ευρώπουλα σαν μαρουλόφυλλα.

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, χωρίς να είναι άμοιρη ευθυνών, καλείται να δώσει απαντήσεις για όλα, χωρίς εμάς προσωπικά να μας ικανοποιεί μια απλή ανακοίνωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς :

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ,  ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ 
ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 31-03-2019, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ,  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΙΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ,  ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ,  ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ” ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ .  
ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ 
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ