Βρέθηκε λύση έστω και προσωρινή για τον ΑΟ Χαλκίς μετά την προσωρινή διοίκηση που διορίσθηκε από το πρωτοδικείο Χαλκίδας.
Η προσωρινή διοίκηση καλείται να τρέξει την ομάδα μεχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου και να δρομολογήσει μία οριστική διοικητική λύση.
Για να δούμε αν θα βρεθούν τα “χαμενα βιβλία” μελών και εσόδων – εξόδων για να μπει μία τάξη.
Επίσης με αγωνία περιμένουν προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές να δουν τι θα γίνει με το οικονομικό, που είναι και το μεγάλο αγκάθι μετά το “πιστόλι” που έχει πέσει από τους διοικητικούς και εκτελεστικούς της προηγούμενης διοίκησης.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ “ΑΠΟΥΣΑΣ” ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 04-03-2020 ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕΛΗ:
1.     Βασίλειο Ιωαν. Καρλατήρα
2.     Νικόλαο Αντ. Πέτρου του Αντωνίου
3.     Παναγιώτη Ιωαν. Πικραμένο
4.     Ιωάννη Γεωρ. Λιάσκο
5.     Ιωάννη Κων. Κοτρογιάννη
6.    Ανάργυρου Χρ. Γεωργούλη
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Η ΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ