Σε μία γενική συνέλευση παρωδία ντροπή για την ιστορία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου αλλά  και την ιστορία του ΑΟ Χαλκίς,  η ιστορικότερη ευβοϊκή ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τα σκαλιά του πρωτοδικείου και της διάλυσης .

Στην ασφυκτικά “άδεια” αίθουσα στην οδό Αβάντων κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι ήταν περισσότεροι από τους παρεβρισκόμενους μέλη και μη του ΑΟ Χαλκίς.

Για την διαδικασία εκεί να δεις γέλιο , κλάματα , τραγέλαφος, όπως θες μπορείς να το χαρακτηρίσεις.

Οι κύριοι Γιαμπουρας, Επισκόπου, Καραμάνος, Καρυστινός στο βήμα και εκεί ξεκίνησε το σόου Επισκόπου που έδειξε τόσο μένος κατά των Ευβοέων δημοσιογράφων που άνετα αν μπορούσε θα τους εξόριζε στην νησίδα ΠΑΣΑ, στο τέλος σαν κλασικός ελληνάρας τα βρήκε με τον Στέλιο Γκάρα αφού το κοινό τους στοιχείο που τους ένωσε ήταν η λατρεία και αγάπη τους για την συντηρητική παράταξη την Ν.Δ τώρα που κολλάει αυτό ρωτήστε τον κύριο Επισκόπου.

Ξέφυγε ο Αποστόλης Αβερκειάδης “στολίζοντας” με κάθε κοσμητικό επίθετο ισπανικό και ελληνικό τον Γιώργο Τόλια που με την σειρά του από την αρχή τα  είχε τις όχι άδικες διαφωνίες του για το αν έπρεπε να γίνει η συνέλευση για αυτό τον λόγο δεν υπέγραψε για την παρουσία όπως και ο Γιώργος Αρτίτζογλου που αποχώρησε μαινόμενος και αυτός.

Από ότι κατάλαβα και να με συγχωρέσουν οι αναγνώστες του Δυνατά & Αθλητικά αλλά μέσα στην χάβρα των Χαλκιδέων που επικρατούσε μάλλον είχαμε διακοπή της Γενικής Συνέλευσης τότε θα οριστεί η νέα θα δούμε…..  έχουμε καιρό .

Με μόνιμο μειδίαμα στο πρόσωπο της η Ολυμπιονικής Ειρήνη Αινδηλή σαν να έλεγε που πήγα και έμπλεξα.

Ελα ντε Ειρήνη μου που έμπλεξες !!!!

ΥΓ 1. Οι πρακτικές και το ύφος νοσταλγών της “ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ” κύριε Δημήτρη Επισκόπου έχουν ξεπεραστεί προ πολλού στην Ελλάδα και για την ακρίβεια στις 23/7/1974.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Όλα αυτά εν έτη 2019 στην Γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς