Ο ΑΟ.Χαλκίς προχώρησε σε 3η ηχηρή μεταγραφική κίνηση σε διάστημα μιας εβδομάδας μετά την απόκτηση των Στασινόπουλου, Τόρρα αυτή την φορά για λογαριασμό του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Ντουμάνη θωρακίζοντας τα γκολπόστ με τον καλύτερο ευβοιώτη γκολκίπερ τα τελευταία χρόνια.
Ο Δημήτρης Ντουμάνης ένας ”κέρβερος”, ένας ”αίλουρος” κάτω από τα γκολπόστ ένας ακόμη θεμελιώδης και σημαντικός λίθος σε μια πολύ νευραλγική θέση προσφέροντας ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα μετόπισθεν για τον ΑΟΧ.
Ένας τερματοφύλακας όπως ο Ντουμάνης με τεράστια ποιότητα και εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια έχοντας παραστάσεις και συμμετοχές από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος σε ΑΟ.Χαλκίς, Αμβρυσέα Διστόμου, ΑΟ.Υπάτου, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΟΝ.Αρτάκης με τον ίδιο να είναι πολύ καθοριστικός, κομβικός και σημαντικός για τον ερυθροκίτρινο σύλλογο.
Ο Ντουμάνης με μια πολύ σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή μέχρι τώρα επιστρέφει στον ΑΟ.Χαλκίς 7 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία το 2018 για να αποτελέσει εκ των βασικών πυλώνων στην προσπάθεια προς την κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Ε
Εκτός άλλων στην Εύβοια πέραν του ΑΟ.Χαλκίς, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΟΝ.Αρτάκης και το επιτυχημένο πέρασμα του στην Βοιωτία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις Προποντίδα και ΑΠΚΟ Δροσιάς.
Ο ΑΟ.Χαλκίς στο πρόσωπο του Δημήτρη Ντουμάνη βρίσκει τον φύλακα άγγελο την ασφάλεια την σιγουριά και την σταθερότητα που χρειάζεται και μαζί με τους Στασινόπουλο και Τόρρα είναι μια τριάδα ποδοσφαιριστών που αποτελεί την ραχοκοκαλιά και τις στέρεες βάσεις και τους θεμελιώδης λίθους σε καίριες θέσεις στοχεύοντας στην κορυφή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και άλλες ηχηρές κινήσεις που θα ισχυροποιήσουν τον ΑΟΧ ακόμα περαιτέρω για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, αλλά μην ξεχνάμε και κάτι το οποίο περνάει απαρατήρητο Ντουμάνης – Στασινόπουλος – Τόρρα ήταν συμπαίχτες πριν από 3 χρόνια στον ΑΟΝΑ στην εκπληκτική αήττητη πορεία προς το τρέμπλ και την επάνοδο στην Γ’ Εθνική πραγματοποιώντας ασύλληπτα ρεκόρ για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Οι Ντουμάνης και Στασινόπουλος μαζί με τον Τσούπρο ήταν οι βασικοί πυλώνες για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αλλά και στην Στερεά Ελλάδα για ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα, ο δε Τόρρα μια μηχανή των γκολ με τα 31 τέρματα έχοντας πετύχει το 1/4 το γκολ της ομάδας του μια επίδοση που λέει πολλά.
H Διοίκηση του Α.Ο Χαλκίς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ντουμάνη!