Με κάλεσμα της η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς καλούν τον κόσμο να τους στηρίξει στο πρώτο εντός έδρας αγώνα για την φετινή Γ’ Εθνική με αντίπαλο την Κόρινθο.
 Αναλυτικά το κάλεσμα του ΑΟ Χαλκίς 
Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καλούν τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου.
Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι πρέπει ο φίλαθλος κόσμος, οργανωμένος και μη οργανωμένος, να γίνει ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας μας και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ώστε να φτάσουν στην νίκη και να ανεβάσουν κι άλλο το ηθικό της πόλης και το ήδη δικό τους ανεβασμένο ηθικό μετά από τον δύσκολο βαθμό που κατέκτησαν στην Καλλιθέα, βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας από οποιοδήποτε θέμα που θα δημιουργηθεί και να φιλοξενήσουμε την ομάδα της Κορίνθου όπως αρμόζει σε μία φιλόξενη πόλη όπως είναι η Χαλκίδα μας.
Ραντεβού την Κυριακή στις 16:00 στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας για να στηρίξουμε την ομάδα μας, τους ποδοσφαιριστές μας και την πόλη μας σε αυτήν την νέα προσπάθεια.
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ, σκέπαστρο επισήμων 10 ευρώ, φιλοξενούμενοι 10 ευρώ.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΟΥ