Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και στον ΑΟ Χαλκίς φαίνεται να βρίσκονται αρκετά πράγματα στον αέρα.

Από το φιλικό της Κυριακής με το Αυλωνάρι, απουσίαζαν οι Βαγγέλης Ντελέκος και Βαγγέλης Ανέστης χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί και η άδεια που πήρε, εν μέσω της προετοιμασίας ο Νίκος Σταυριανός.

Την επόμενη εβδομάδα είναι το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην Επισκοπή. Θα συναντηθούν ουσιαστικά …δύο διαφορετικοί κόσμοι. Στον ΑΟ Χαλκίς παραμένει άγνωστο με τι ρόστερ θα αναγκαστεί να προετοιμάσει την ομάδα ο Τίμος Καβακάς, την ίδια ώρα που στην Επισκοπή, των 14 φετινών μεταγραφών, όλα κυλούν ρολόι και στις δύο ομάδες που διαχειρίζονται (ΑΟ Επισκοπής για την Γ´ Εθνική και Επισκοπή 2010 με τα παιδιά των ακαδημιών για την Β´ Ρεθύμνου).

Η ομάδα …φωνάζει από μακρυά ότι θέλει ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Η έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να απέχει ακόμα αλλά δεν δείχνει να υπάρχει η μεταγραφική κινητικότητα που χρειάζεται ώστε να έχει το περιθώριο ο Καβακάς να στήσει μία αξιόμαχη ομάδα με ομοιογένεια και χαρακτήρα. Το δυσάρεστο είναι ότι η διοίκηση δείχνει ως τώρα να μην διαθέτει κάποιο σοβαρό μεταγραφικό πλάνο.

Οπότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα.

  • Τι ακριβώς γίνεται με Ντελέκο, Ανέστη και Σταυριανό;
  • Υπάρχει σαφές μεταγραφικό πλάνο;
  • Τελικά μπορεί να αντεπεξέλθει η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς στις υποχρεώσεις;

Αναμένουμε για να μάθουμε ή να δούμε…

EXTRA 1: Αν μη τι άλλο πρέπει να διακατέχεται από ευγένεια ο προπονητής της Επισκοπής Γιώργος Λυρώνης, που χαρακτήρισε όμορφο γήπεδο το Δημοτικό Στάδιο ενόψει του αγώνα Κυπέλλου. Διότι αν μπει κάποιος σε διαδικασία σύγκρισης μεταξύ των Δημοτικών γηπέδων Χαλκίδας και Επισκοπής, θα βάλει τα κλάματα!!!

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι πως την ημέρα που θα φιλοξενήσουμε τους Κρητικούς, οι άνθρωποι του ΑΟ Χαλκίς, κατακόκκινοι από ντροπή, θα τρέχουν να συμμαζέψουν …τα ασυμμάζευτα ενώ οι υπεύθυνοι για το χάλι του σταδίου είτε θα λείπουν είτε θα περιοριστούν σε χειραψίες στα επίσημα και σε πόζες στους φωτογραφικούς φακούς.

EXTRA 2: Τι ακριβώς συμβαίνει με την, ο Θεός ας την πει, λαχειοφόρο που βρίσκεται σε εξέλιξη; Από την προηγούμενη διοίκηση υπήρχε ξεκάθαρη στάση στο …να μην δίνουν λογαριασμό πουθενά και να απειλούν όσους είχαν …το θράσος να σκαλίσουν το θέμα.

Η νέα διοίκηση είναι διατεθειμένη να αλλάξει τακτική; Υπάρχει η πρόθεση να απαντήσει στα, ουκ ολίγα, ερωτήματα που έχουν προκύψει και να πάρει θέση απέναντι σε μία λαχειοφόρο-παρωδία που φέρει το όνομα του ΑΟ Χαλκίς;