Ο Α.Ο.Χαλκίς σήμερα νίκησε έναν εξαιρετικό αντίπαλο εκτός έδρας.

Νίκησε καθαρά και δίκαια.

Με έκπληξη και λύπη μας είδαμε σε αθλητικό σάιτ της Εύβοιας τις δηλώσεις του προπονητή του Α. Ο. Αιδηψού ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον Α.Ο.Χαλκίς γιατί άργησε να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Για να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία και παρεξηγήσεις, τα γεγονότα έχουν ως εξής.

Στις 14.40  η αποστολή του Α.Ο.Χαλκίς έφτασε στο γήπεδο.

Την ώρα εκείνη διεξαγόταν άλλον αγώνας μεταξύ ομάδων για την Γ΄ Κατηγορία ΕΠΣΕ.

Τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων δε δόθηκαν στη διάθεση του Α.Ο.Χαλκίς μέχρι τις 15.55, με αποτέλεσμα οι παίκτες μας να αλλάξουν στο πούλμαν και να μπουν με μεγάλη καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα η γηπεδούχος ομάδα είχε ήδη αρχίσει την προθέρμανσή της, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα για τα δικά της αποδυτήρια!

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτεται στο δελτίο τύπου σχετικό φωτογραφικό υλικό για την κατάσταση στην οποία παραλάβαμε αποδυτήρια αλλά και πώς τα παραδώσαμε στο τέλος του αγώνα, ως οφείλαμε, σεβόμενοι τη γηπεδούχο ομάδα που μας φιλοξένησε αλλά και τους εργαζομένους που φροντίζουν για την υγιεινή των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εκ των πραγμάτων κι ως οφείλαμε ως διοίκηση για να υπερασπίσουμε την ισονομία αλλά και τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών μας,  απαιτήσαμε να δοθεί αντίστοιχος χρόνος και στη δική μας ομάδα για να προετοιμαστεί!

Εξάλλου, αν κάποιος δεν έφταιγε για όλα τα παραπάνω, ήταν σίγουρα ο Α.Ο.Χαλκίς.

Ο διαιτητής ενημέρωσε ταυτόχρονα τις ομάδες για την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα στα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς όρια.

Αυτά όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Τώρα, όσον αφορά στα γεγονότα που περιγράφονται από τον προπονητή του Α.Ο. Αιδηψού  για τον αγώνα τους με την Κάρυστο, ούτε μας αφορά τι συνέβη στην Κάρυστο, ούτε και αποτελεί για εμάς «παράδειγμα προς μίμηση» η παθητική αντιμετώπιση μιας τέτοια κατάστασης από τον οιονδήποτε.

Εμείς, ως διοίκηση του Α.Ο.Χαλκίς, έχουμε καθήκον να υπερασπίσουμε τους παίκτες μας. Και θα το κάνουμε σε κάθε άλλη περίπτωση, γιατί για εμάς τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται και θα παίζονται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παίκτες μας για τη νίκη τους απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα!

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του Α.Ο. Αιδηψού για την άψογη φιλοξενία.

Η νίκη του Α.Ο.Χαλκίς δε μπορεί να αμαυρωθεί από κανέναν!

Καμία νίκη του, καμία επιτυχία του.

Θα έπρεπε να το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα αυτοί που αποτέλεσαν κομμάτι της Ιστορίας του.  «Το γαρ πολύ της θλίψεως…»

 

Εκ του Δ.Σ.