ΑΟ Χαλκίς-Θύελλα Ραφήνας 2-1: Μάγκες οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς

0
489

Μάγκες σε όλα οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς παρά το βουνό προβλημάτων όλη την χρονια απορία της “εξαιρετικής” διοίκησης οδήγησαν το ακυβέρνητο καράβι του ΑΟ Χαλκίς μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Λύκο στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Πλέον σε αυτά τα παιδιά μένει η ηθική ικανοποίηση να πάνε τον ΑΟ Χαλκίς όσο ποιο ψηλά μπορούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και να βάλουν σε μπελάδες εξόδων την “εξαιρετική” διοίκηση της ομάδας.

Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής το αντιμετώπισαν σαν τελικό και επικράτησαν της Θύελλας Ραφήνας με  2-1 χάρη στα γκολ του Γιάννη Θωμά με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ,και του αρχηγού Κώστα Καραμπα με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του καλύτερου του γηπέδου Λάμπρου Πολίτη στο 90′ λεπτό.

Η ομάδα όπως και πέρσι τερμάτισε δεύτερη ισόβαθμη με τον Πανθηραικο είχαμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και μπορεί να περηφανεύεται ότι μετά όσα έγιναν σε αυτή φέτος από το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο πάλι εξαιρετικά τα πήγε.

Η επόμενη μέρα έρχεται και πλέον λόγο έχει η γενική συνέλευση της ομάδας εκεί που όλα θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον αυτής.

ΑΟ Χαλκίς( Δ.Λύκος):Ντουμάνης, Πατερίτσας, Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης(93’Βελλής), Ντελέκος, Ανέστης (62′ Τσίγκρος), Πολίτης, Παπαδάκης (54′ Βαλκάνος).

Θύελλα Ραφήνας(Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Φύτρος, Καραπάνος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(89’Μαστρογιαννούδης), Ντόσκας, Μπουντάκης (77′ Σαντίκο), Δημητρίου, Ζέκιο (67′ Μέγας).