Καρέ ανανεώσεων για τον ΑΟ Χαλκις, με την διοίκηση του να ανανεώνει την συνεργασία με τους Νικο Σταυριανό, Βαγγέλη Ανέστη, Βαγγέλη Παπαδάκη και Βασίλη Μιχελή.

Οι τέσσερις έρχονται να προστεθούν στον παραμένοντα Βαγγέλη Ντελέκο, με το ροστερ της ευβοϊκής ομάδας να είναι, όπως φαίνεται, ακόμα στην αρχή του χτισίματος του.

Τα δελτία τύπου του ΑΟ Χαλκις

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει επίσημα ότι με την Αρέθουσα στο στήθος θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά οι κάτωθι ποδοσφαιριστές : ο 20χρονος μέσος Βαγγέλης Παπαδάκης, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Μιχελής και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Ανέστης. Ευχόμαστε στον καθένα τους ξεχωριστά να έχουν υγεία, τύχη, να επιτευχθούν όλοι οι προσωπικοί τους στόχοι και να σημειώσουν πολλές νέες επιτυχίες στην ομάδα μας.
Μετά τιμής,
Δ.Σ. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα ότι και για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 ο ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων που θα προστατεύει την εστία της ομάδος μας δεν είναι άλλος από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ. Πολλές συστάσεις δε χρειάζεται να γίνουν για τον πορτιέρο των 76(!) επαγγελματικών συμμετοχών με Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Καλλιθέα.

Ο 32χρόνος τερματοφύλακας την περσινή αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με την ομάδα μας πραγματοποιώντας πολύ καλές… εμφανίσεις. Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες με την «Αρέθουσα» στο στήθος!”

Μετά τιμής το Δ.Σ. Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ.