Τα αδικαιολόγητα και ανούσια στην …ουσία επεισόδια, που δημιούργησε μια δράκα (σημ.: ότι χωράει στην χούφτα ενός ανθρώπου, πολύ μικρή ποσότητα), κάποιων αυτοαποκαλούμενων φιλάθλων του ΑΟ Χαλκίς, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε προβλήματα στην ομάδα!
Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, προς τιμήν της και με την ευαισθησία που την διακρίνει, προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση, όπου εκτός από την καταδίκη του συγκεκριμένου γεγονότος και το οποίο αποδοκιμάζει, προχώρησε σε μέτρα που θα έχουν άμεση εφαρμογή και τα οποία θα προστατεύσουν την όλη προσπάθεια, που γίνεται από την ομάδα!
Και δική μας επισήμανση: …ας πάρουν πολύ σοβαρά, την ανακοίνωση αυτή του ΑΟ Χαλκίς, οι όποιοι ″ανεγκέφαλοι-θερμόαιμοι″!
Το Δελτίο Τύπου-ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η θέση της Διοίκησης από τον Μάρτιο 2020 που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ήταν, είναι και παραμένει γνωστή σε όλους, όσον αφορά την βία στα γήπεδα.

Κάθε ενέργεια που προσβάλει το αθλητικό ιδεώδες, την ομάδα μας και δημιουργεί συνθήκες τρομοκρατίας στα γήπεδα είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ.

Επειδή στόχος μας δεν ήταν να βγάλουμε μία ανακοίνωση που απλά να δείχνει την θέση μας ως προς τα επεισόδια, σήμερα ανακοινώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο με σκοπό να προστατευθεί η ομάδα, το υγιές φίλαθλο κοινό και όλοι όσοι εργάζονται για να κάνουν το ποδόσφαιρο μας καλύτερο.

Πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και το υγιές φίλαθλο κοινό, ετοιμάζουμε τα μέτρα πρόληψης που αφορούν την βία στο γήπεδο μας, τα οποία θα έχουν ισχύ από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Ο νόμος που αφορά την βία στα γήπεδα, θα ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι μας τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας με ασφάλεια.

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη «συγνώμη» προς το υγιές φίλαθλο κοινό που αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τα επεισόδια αυτά, όπως και προς τους ανθρώπους – Διαιτητές του αγώνα που βρέθηκαν στο κέντρο των επεισοδίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς