Η πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Ειρήνη Αϊνδιλή…

Από τον ΑΟ Χαλκίς εκδόθηκε το πιο κάτω Δελτίο Τύπου που αφορά τα διοικητικά της ομάδας! Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν ένα 15νθήμερο, τελικά η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς οδηγήθηκε σε κάποια διοικητική λύση… Βέβαια την δύσκολη αποστολή και την ″καυτή πατάτα″, ανέλαβε η γνωστή και καταξιωμένη Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή, που θα βρίσκεται στην θέση του προέδρου του ΔΣ! Η για πρώτη φορά εμφανιζόμενη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας, Ολυμπιονίκης, Ειρήνη Αϊνδιλή, έχει δίπλα της άλλα 8 μέλη στο ΔΣ, γνωστά για τις όποιες δυνατότητές τους από την θητεία τους σε διάφορα πόστα, στο άμεσο παρελθόν, καλείται, άμεσα να βρεί λύσεις ουσιαστικές και ικανοποιητικές, στα πιο κάτω θέματα που κυριολεκτικά ″καίνε″ την ομάδα:
-οικονομικό
-νέο προπονητικό team, 
-άμεσο εμπλουτισμό του αποδυναμωμένου ρόστερ της ομάδας!

Καλή επιτυχία λοιπόν και σε αναμονή ευχάριστων ειδήσεων…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 07-12-2018, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27-12-2018, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΤΕΝΗΜΕ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΝΔΙΛΗ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ 
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:            ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ 
ΤΑΜΙΑΣ:                    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΡΥΛΛΟΣ 
ΜΕΛΗ:                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΚΗΣ 
                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
                                ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ 
                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ  
Υ.Γ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.   
                                                       ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ