Το μονομελές πρωτοδικείο Χαλκίδας όρισε την νέα προσωρινή διοίκηση υπό τον Βασίλη Καρλάτηρα δίνοντας της περιθώριο 4 μήνες να συγκαλέσει γενική συνέλευση μελών για να εκλέξει νέο Δ.Σ.

Πλέον η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και πολύ απλή ή κινείς γρήγορα τις διαδικασίες και όποια διοίκηση και αν εκλεγεί έχει δυνατότητα να τρέξει την ομάδα και να την κάνει πρωταγωνίστρια ή την οδηγείς με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις να τρέξουν με την ελπίδα πώς όλοι οι εμπλεκόμενοι και περισσότερο η προσωρινή διοίκηση και ο Βασίλης Καρλατήρας που έχει υπηρετήσει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και έχει προσφέρει σε αυτή από όποιο πόστο και αν του ζητήθηκε .

Έχοντας ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και με μία μικρή χρονική καθυστέρηση εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων λόγω κορονοϊού κατά την Δικάσιμο της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2020, συζητήθηκε η αίτηση μας και κατόπιν των ενεργειών μας για επίσπευση των διαδικασιών, την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 189/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας ( Εκούσια Διαδικασία ) δυνάμει της οποίας ορίστηκαν τα ίδια μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου μας με καθήκοντα ως τακτικά μέλη πλέον του Προσωρινού, τα οποία αφού συγκροτηθούν σε σώμα με την επιμέλεια του Κου Βασιλείου Καρλατήρα να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου, προκειμένου εντός προθεσμίας 4 μηνών από την δημοσίευση της παρούσας ( δηλ. έως 13 Νοεμβρίου 2020 ) να εκλεγεί νομίμως Διοικητικό Συμβούλιο και τα λοιπά συλλογικά καταστατικά όργανα ( Εξελεγκτική Επιτροπή ) του Σωματείου.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα των ( 4 μηνών ) η ανωτέρω Προσωρινή Διοίκηση δικαιούται να διαχειρίζεται τις επείγουσες υποθέσεις του Σωματείου, συμπεριλαμβανομένης και της εκπροσώπησης του.

Έχουμε ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την τελεσιδικία της απόφασης.

Για το Σωματείο,

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο