Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας ο Πανθηραϊκός, σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες καλές φάσεις, με τον ΑΟΧ να μην δημιουργεί καλές τελικές και να έχει «φύλακα» τον Σταυριανό, όπου χρειάστηκε.

Το παιχνίδι:

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Γαϊδαρτζή! Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Σταυριανού σε προβολή του Παληγεωργού και έκανε εύκολα το 0-1.

Στο 36’ θα έρθει το 1-1, με τον Χολέβα! Ο Ντελέκος θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια θέση εκτός περιοχής, η άμυνα του Πανθηραϊκού θα αδρανήσει και ο Χολέβας στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει εύκολα το 1-1 από κοντά.

Ημίχρονο 1-1

Στο 66’ ο Σταυριανός θα κάνει σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Γαϊδαρτζή, κρατώντας το 1-1 για την Χαλκίδα.

Στο 80’ η Χαλκίδα θα χάσει σημαντική ευκαιρία όταν το σουτ του Ντάμπου θα διώξει δύσκολα ο Διαμαντής.

Τελικό 1-1.

Οι παίκτες του ΑΟΧ προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία με αξιώσεις παρά μόνο σε 2 στιγμές, ενώ ο Πανθηραϊκός που ήταν καλύτερος για τουλάχιστον 75 λεπτά έχασε αρκετές φάσεις για να πάρει το παιχνίδι, με τον Σταυριανό να έχει και μία σωτήρια επέμβαση για την ομάδα της Χαλκίδας.

Ο προπονητής της Χαλκίδας κ.Λύκος στάθηκε στην άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και στο γεγονός της χθεσινής προπόνησης της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά επίσης τόνισε ότι οι παίκτες του δίνουν σε κάθε αγώνα τα πάντα για την νίκη.

Από την άλλη ο κ.Σιλεβήστρας στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του που είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

AO Χαλκίς (Δημήτρης Λύκος):Σταυριανός, Δούλος (68’ Σχίζας),Γιαλαμίδης,  Χολέβας, Μπουζούρας, Βέργος, Ντάμπος(83’ Πλούμης), Παπαδάκης( 63’ Μπασινάς), Πατερίτσας, Ντελέκος, Σταματούκος( 81’ Παλαιολόγος).

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβήστας):Διαμαντής, Κολέτσης, Τσίγκρος(84’ Πέκα), Αγοραστός, Μπιρμπίλης, Κόντης( 59’ Κοσταντίνοφ), Λούκα, Παληγεωργός, Γαϊδαρτζής(91’ Συνοδάκης), Μαντάς, Ντούμος(77’  Βλάχος).