ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Προς: Αξιότιμο Πρόεδρο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, κύριο Αυλωνίτη Αντώνιο
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας δηλώσω την παραίτηση μου, από την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Β’ Εφόρου, που μου είχατε αναθέσει, πιστεύοντας ότι επιτέλεσα τα καθήκοντα μου, με απόλυτη υπευθυνότητα μέχρι σήμερα.
Μετά την λήξη του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου, και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν και με αυτά τα οποία λέχθηκαν και ακούστηκαν προς το πρόσωπό μου κατά την συνεδρίαση του, δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή από το να σας υποβάλλω την παραίτηση μου, υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπεια μου.
Δεν μπορώ να δεχτώ και δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν, να με κατηγορήσει ότι ενεργώ μέσα από τα καθήκοντα μου, με γνώμονα την φιλία μου, είτε με προπονητές είτε με ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Επίσης, ότι χρησιμοποιήθηκα… για να σας διευκολύνω στην λήψη αποφάσεων (τις οποίες είχατε ήδη προαποφασίσει) σε ιδιαίτερης βαρύτητας θέματα.
Πάντα εξέφραζα την αλήθεια και ανέφερα στο Διοικητικό Συμβούλιο, πραγματικά γεγονότα.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, υπήρξαν πολλοί λόγοι να με οδηγήσουν στην κίνηση της υποβολής παραίτησης, αλλά δεν θα ήθελα να τους αναφέρω την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να μην προκαλέσω επιπρόσθετα προβλήματα, στην αγαπημένη μας ομάδα !!
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, επιτέλεση των στόχων σας, στην δύσκολη προσπάθεια που αναλάβατε έτσι ώστε η ιστορική ομάδα μας, να παραμείνει ζωντανή…
Με εκτίμηση, ΤΣΑΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Προβλήθηκε από Nikos Tsallas στις 17 Οκτωβρίου 2022 - 6:59 π.μ.
Enter