ΑΟ Χαλκίς: Πληρώθηκαν όλοι εκτός από τους …πρωταγωνιστές – Σιγή ιχθύος για την λαχειοφόρο

0
426

Ακόμα μία πανηγυρική ανακοίνωση από τον ΑΟ Χαλκίς αυτήν την φορά για να πληροφορήσουν ότι …δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι ποδοσφαιριστές.

Λεφτά υπάρχουν …αλλά για όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους πρωταγωνιστές του γηπέδου, τα παιδιά που αγωνίστηκαν κόντρα στις …τρικλοποδιές της διοίκησης της ομάδας και τερμάτισαν στην τιμητική δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εξήγηση για αυτήν την κίνηση της διοίκησης υπάρχει και είναι μία. Πληρώθηκαν οι οφειλές εκείνες που δεν παίρνουν …ψαλίδι. Προφανώς με τους ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν τα παζάρια ώστε να κλείσουν οι υποχρεώσεις με το μικρότερο κόστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες επιλεκτικές πληρωμές σε παίχτες και θα συνεχιστούν, με την προσπάθεια να γίνεται στον συμβιβασμό από μεριάς παιχτών για μικρότερα ποσά, αν θέλουν το δελτίο τους ή να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς:

“Η Διοίκηση του ΑΟ Χαλκις είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποπληρωμή όλων των οικονομικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας προς:

1.     ΕΠΟ,ΕΠΣΕ,
2.     ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΙ
3.     ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΟ

Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί και η εξόφληση των ποδοσφαιριστών σε πείσμα όσων προσδοκούσαν το αντίθετο, στρέφοντας πλέον το βλέμμα μας απερίσπαστα στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.”

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την διοίκηση στα ερωτήματα που έθεσε το “Δ & Α” σχετικά με την λαχειοφόρο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχει περάσει 1.5 μήνας από την ανάρτηση του άρθρου (πατήστε ΕΔΩ) και μας επιβεβαιώνει απόλυτα η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς όταν στον τίτλο του άρθρου αναρωτιόμασταν “Εμείς ρωτάμε σχετικά με την λαχειοφόρο – Ο ΑΟ Χαλκίς θα απαντήσει;

Από ότι φαίνεται, κανείς δεν έχει πρόθεση να δώσει απαντήσεις ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και είναι προφανές ότι θέλουν να αφήνουν τον χρόνο να κυλήσει μήπως και το θέμα ξεχαστεί. Κατά τα άλλα, όπου συμφέρει βάζουν μπροστά την ταμπέλα του “ερασιτεχνικού συλλόγου” και όπου δεν συμφέρει …την κρύβουν.

Λεπτομέρεια αλλά έχει την σημασία της: Στην σελίδα του διαγωνισμού αναφέρεται ότι 10 ημέρες προ της κλήρωσης θα ανακοινωθούν ποια είναι τα δώρα που θα κερδίσουν οι 10 τυχεροί λαχνοί. Για την κλήρωση που θα γίνει στις 29 Απριλίου τα δώρα θα είναι αξίας 1000 ευρώ το καθένα, αλλά παρότι ο μήνας έχει πλέον 21, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση…