Με 3-0 επικράτησε η Προποντίδα του ΑΟ Χαλκίς στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο ανέτοιμος ΑΟ Χαλκίς παρότι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι στην συνέχεια υποτάχθηκε στην Προποντίδα που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ειναι η ποιο φορμαρισμένη ομάδα στην Εύβοια  αυτή την στιγμή.

Στο 7′ ο Γκιόσι σούταρε δίπλα από το δοκάρι του Γαλλή.

Στο 20′ ο Κατσαρής βρέθηκε απέναντι από τον Κουσκούτη που έκλεισε καλά την γωνία του η μπάλα πέρασε  στο Καλέντζη που σούταρε με τον Κουσκούτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 35′ ο Κατσαρής έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει τους “νερατζούρι” μπροστά στο σκορ, με το σουτ αποκρούει μετα πόδια σε κόρνερ ο Κουσκούτης.

Στο 40′ ΓΚΟΛ ο Γκιόσι σούταρε νικώντας τον Γαλλή κάνοντας το 0-1 για την Προποντίδα.

Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια στο 45′ ο Τσιαμπαλής εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του Παναγιώτη Τοκπασίδη με πλάσέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γαλλή διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του 0-2. 

Στο  δευτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άριστα το παιχν΄λιδι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ με τον με πλασέ του Τσιαμπαλή στο 87′ 0-3, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Γκιόσι στο 55′ του αγώνα.

Δίκαιη  νίκη για την Προποντίδα στον αγώνα , ο ΑΟ Χαλκίς φωνάζει ότι θέλει ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση άμεσα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες στην κατηγορία.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κυρήκος με συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και Χριστίνα Κούκουρα.

ΑΟ Χαλκίς(Β.Τόγιας): Γαλλής, Μιχ. Πατσαβούρας, Αλεξ. Πατσαβούρας, Ανυφαντής, Ορ. Μάρκου (55′ Κ. Δούκας), Καλέντζης, Μανωλόπουλος, Αγγελάκης (55′ Μήτρου), Χύσκα, Κατσαρής (83′ Τελλάλης), Δ. Σαρρής.

Προποντίδα(Π.Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Μωραϊτης (64′ Αθανασίου), Ντεγιάννης, Σταμ. Νικολάου, Τσιαρβούλας, Σ. Σταθόπουλος, Ι. Παπακωνσταντίνου, Γ. Μακρής (77′ Λευτ. Πάλλης), Θεμ. Τσιαμπαλής (87′ Μαστραντωνάς), Γκιόσι (77′ Σπύρου), Λ. Τσιαμπαλής (64′ Ζαχαριάδης).

Για περισσότερες  φωτογραφίες από τον Θανάση Στρατή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ