Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης ο Α.Ο.Χαλκίς παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας.Το παρόν από πλευράς διοίκησης έδωσε ο πρόεδρος Α.Βουρδάνος, ο αντιπρόεδρος Α,Τσοκάνης,  ο υπεύθυνος των οικονομικών Γ.Λαγούδης,  και ο πάντα πιστός στρατιώτης Γ.Αρτίτσογλου.

Με τους προπονητές Γ.Λάμπρου και Δ.Αντωνόπουλο να πατάνε πρώτοι το χορτάρι σίγουρα οι πιστοί φίλοι της ομάδας περίμεναν με ανυπομονησία τους παίχτες που θα έδιναν το παρόν.Από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο οι Ν.Τόλης, Ευαγγελινός Γ. και ο νεαρός Παλαιολόγος.

Στο γήπεδο μπήκαν οι υπό μεταγραφή Μαστροκώστας, Καραχάλιος, Τζάβρας, Βελαέτης, Β.Ανεστης, Λάζρι, με τον Χρήστο Καρβελά να παρακολουθεί την προπόνηση από την εξέδρα.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και αρκετοί νεαροί από ομάδες του Νομού με την φιλοδοξία να καταφέρουν να πείσουν τον Γ.Λάμπρου στη διάρκεια της προετοιμασίας και να μείνουν στο ροστερ της ομάδας.

Σε συζητήσεις βρίσκονται και είναι κοντά σε συμφωνία οι Τσολάκος, Τσούτης, Αγγελάτος με το τοπίο να ξεκαθαρίζει αυτή την εβδομάδα.Σίγουρα μείον αποτελεί η απουσία από το περσινό ρόστερ των νεαρών Πατερίτσα και Σταματούκου με τον τελευταίο να δίνεται μάλλον με υποσχετική σε ομάδα των Αθηνών όπου σπουδάζει.

Αυτό όμως που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ανησυχία στους φίλους του Α.Ο.Χ. είναι ότι αρκετοί από αυτούς που έκαναν σήμερα προπόνηση δεν έχουν υπογράψει  με τον Α.Βουρδάνο να απαντά καθησυχαστικά πως όλα θα τελειώσουν μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Σίγουρα η παρουσία του Γ.Λάμπρου στον πάγκο της ομάδας και του Π.Τοκπασίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αποτελεί για πολλούς παίχτες θέλγητρο να φορέσουν την φανέλα με την Αρέθουσα στο στήθος δεν αρκεί αυτό όμως αν η διοίκηση δεν κινηθεί γρήγορα αποσπώντας τις υπογραφές.

Το πρώτο φιλικό ξεμούδιασμα έχει οριστεί για την Κυριακή απέναντι στο Αυλωνάρι με τον Γ.Λάμπρου να παίρνει μία πρώτη εικόνα κυρίως από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα στηριχτεί στη φετινή χρονιά καθώς η αξία των έμπειρων είναι αναμφισβήτητη.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκε και ο Βαλάντης Μπλέτσας κάνοντας πηγαδάκι με τον Π.Τοκπασίδη δείχνοντας πως είναι διατεθειμένος να βρεθεί στο πλάι της διοίκησης βοηθώντας την στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.