Σαν να μη πέρασε μια μέρα, θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε, σχερτικά με το θέμα που κάθε καλοκαίρι, ξεκινάει αυτή την εποχή!
Φυσικά ο λόγος για το ‘’ακυβέρνητο’’ πλέον καράβι του ΑΟ Χαλκίς!
Η διοίκηση Φαίης Φρατζεσκάκη παραιτήθηκε, πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο θητεία, παρασύρμένη από την θλιβερή παρουσία του ΑΟΧ στην Γ’ Εθνική!
Η χθεσινή Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με την προκήρυξή της, θα ήταν απολογιστική του ΔΣ!
Κάτι βέβαια που έμεινε στα χαρτιά, καθώς σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς, ‘’έλαμψε δια της απουσίας’’ του!

Περίπου 25 άτομα (από μια πόλη -μην ξεχνάμε- 100.000 κατοίκων) έδωσαν το παρόν!
Έτσι απλά αναγνώστηκε επιστολή παραίτησης, του ΔΣ, έγιναν κάποιες τοποθετήσεις (τα γνωστά τετριμμένα) και με απόφαση του προεδρείου της ΓΣ, ορίστηκε να γίνει η εκλογική διαδικασία, την ερχόμενη Τετάρτη (21-Ιουνίου), αν φυσικά υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους να ασχοληθούν με την ‘’καυτή πατάτα’’ των διοικητικών του ΑΟ Χαλκίς!
Ο Βασίλης Καρλατήρας, ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει, από πολλά πόστα την ομάδα και σε κρίσιμες στιγμές της, και που ήταν στο προεδρείο της ΓΣ, δήλωσε ότι δεν θα μπει μπροστά για διάδοχη κατάσταση στον ΑΟΧ και πως θα βοηθήσει, μόνο όταν υπάρξει αδράνεια διοικητική και είναι απαραίτητο να τρέξουν κάποιες διαδικασίες (δήλωση συμμετοχής σε Α’ ΕΠΣΕ & Κύπελλο Εύβοιας κλπ).
Ο παλιός και έμπειρος οπωσδήποτε, πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τόλιας, ζήτησε να μετατεθεί η εκλογική διαδικασία για μετά τις Εθνικές εκλογές της 23ης Ιουνίου, έτσι που να μπορέσει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο!
Ο πρόεδρος της ΓΣ, Τόλης Τσολακίδης, ενημέρωσε τον Γ. Τόλια, ότι έχει ήδη παρθεί η απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών.
Ο Γιώργος Τόλιας, είπε πως θα προσπαθήσει, μέσα στην εβδομάδα που μεσολαβεί, να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, που θα κατέβει στην εκλογική διαδικασία, του ΑΟ Χαλκίς!