Τεράστιο 2πλό για τον ΑΟ Χαλκίς, στο Νεοχώρι των Τρικάλων, κόντρα στον τοπικό Διγενή, που βαθμολογικά ήταν μπροστά από τους ‘’Νερατζούρι’’, (8 βαθμοί έναντι 6 του ΑΟΧ)!
Το μεγάλο ζητούμενο όμως ήταν η ψυχολογική ‘’ντόπα’’ για την ομάδα της Χαλκίδας, στην δεδομένη στιγμή, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό!
Χωρίς αμφιβολία αυτό το 3ποντο, δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον ΑΟ Χαλκίς για την δύσκολη συνέχεια…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πίεσαν ψηλά,
ψάχνοντας το γρήγορο γκολ!
Με σφιχτή
άμυνα και σωστή λειτουργία, οι Χαλκιδέοι, ισορρόπησαν και πέρασαν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις! Απόρροια αυτής της τακτικής, ήταν τα δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, που πέτυχε, ο επανακάμψας, στους ‘’Νερατζούρι’’, Άγγελος Γκιόκας, που οδήγησαν

Άγγελος Γκιόκας

την Χαλκιδέϊκη ομάδα στο σπουδαίο 3ποντο!
Λίγο πριν από την εκπνοή του 45λεπτου και συγκεκριμένα
στο 40΄ο Γκιόκας νίκησε όλη την αντίπαλη άμυνα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1!
Το ρολόϊ έδειχνε το 82΄ του αγώνα και ξανά ο Άγγελος Γκιόκας, έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα και ο Χαλκιδαίος, επιθετικός με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-2 και σφράγισε, έτσι την νίκη της Χαλκίδας, την 2η στο πρωτάθλημα και οι ‘’Νερατζούρι’’ γύρισαν στην Ευβοϊή πρωτεύουσα που επιστρέφει με χρυσό τρίποντο και με την ψυχολογία στα ύψη!

Άριστη η διαιτησία της Αλεξάνδρας Δελληγιάννη και των συνεργατών της Δημ. Διχρή και Μιχάλη Παπαγεωργίου!

ΔΙΓΕΝΗΣ Νεοχωρίουαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Καταρέλος, Βασιλείου, Αυγέρης, Κουρκουλιώτης, Γόρδιος, Βαρναβίδης (Δραγατσίκης, Μαχαίρας, Μπασιάκας, Παπαπούλιος, Καλτσάς, Τσάτσος, Μυλέρος, Χατζηχαραλάμπους, Τσιούφης).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιδεράκης, Μαγγίνας, Απ. Μπαλωμένος, Λεσάι, Δεληγιάννης, Ογκενερόμπου, Βελής, Χατζηγεωργίου (90′ Κατσαρής), Κυριακού (62’ Μπράιαν Ακελάουα), Αλεξανδρής (85’ Αναγνώστου), Γκιόκας (85’ Ντοματάς).

*βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα: