ΑΟ Χαλκίς: …τέλος και ο Αυλωνίτης! Ο Δημ. Λύκος στην θέση του!

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Αντίγραφο
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
ΛΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ--
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΟΣ

Το σενάριο που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό τελικά επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Με απόφαση του ΔΣ (;) του ΑΟ Χαλκίς, απολύθηκε από την θέση του προπονητή της ομάδας, ο Αντώνης Αυλωνίτης!  Τα αίτια αυτής της απόλυσης, δεν έγιναν γνωστά από τους αρμόδιους του ΑΟ Χαλκίς, όμως σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν το ότι ο Χαλκιδαίος κόουτς, ήταν με το μέρος των ποδοσφαιριστών και αρωγός στα αιτήματα που είχαν!!!

Ο έμπειρος λοιπόν Χαλκιδαίος τεχνικός, Αντώνης Αυλωνίτης ανέλαβε την ομάδα, τον ΑΟ Χαλκίς, στις αρχές Οκτωβρίου του 2016, με τους ΄΄Νερατζούρι΄΄ να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, μόλις στην προτελευταία θέση (14η σε 15 ομάδες) της βαθμολογίας του 3ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής, της αγωνιστικής περιόδου 2016-17!

Τελικά η ομάδα κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, τερμάτισε 2η, πίσω από την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή! Ακολούθησε το ΄΄χτίσιμο΄΄ ομάδας που θα μπορούσε να ΄΄περπατήσει΄΄ στην Β’ Εθνική, με αξιώσεις, όμως οι διοικητικές αστοχίες και λάθος τακτικές στέρησαν από την ομάδα την άνοδο! Στην τρέχουσα διοργάνωση, παίζοντας στον 7ο όμιλο, ο ΑΟ Χαλκίς, ήταν σταθερά 2ος, κάνοντας πολύ καλή πορεία και παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο… Όταν όμως άρχισε η ΄΄απόψίλωση΄΄ του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, άρχισαν και τα αγωνιστικά προβλήματα, που είχαν σαν αποτέλεσμα τις δύο απνωτές ήττες από Θύελλα Ραφήνας, εκτός και Παναργειακό εντός! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει ο ΑΟ Χαλκίς στην 3η θέση και το μέλλον να κρίνεται ζοφερό…

Αντικαταστάτης του Αντώνη Αυλωνίτη στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς, ο Δημήτρης Λύκος, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ταμυναϊκού, που έχει στα χέρια του μια ΄΄καυτή πατάτα΄΄ για να διαχειριστεί!