Για άλλη μια χρονιά τα “ιδια Παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου” Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 28 Νοεμβρίου στις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της ΠΕ Εύβοιας και το σήριαλ ΑΟ Χαλκίς συνεχίζεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ» σε εφαρμογή των άρθρων του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 15-11-2018,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε ετήσια Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του που θα γίνει, την 28η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ημέρα …ΤΕΤΑΡΤΗ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της ΠΕ Ευβοίας επί της Λεωφ. Χαινά 93 και ώρα ενάρξεως 17:00.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ .

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ .

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον είναι παρόντα το ½ των μελών που έχουν ψήφο και είναι ταμειακά εντάξει.
Στην περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση συνέρχεται την ίδια μέρα μετά από οκτώ μέρες, χωρίς ανακοίνωση, στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα, δηλαδή στις …07-12-2018, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο οπότε και θα πρέπει να έχει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό τον παρόντων μελών,.
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.

Το Δ.Σ.