Ο ΑΟ Χαλκίς έχει και επίσημα απ΄ τ΄ απόγευμα της Παρασκευής 11/3 νέο διοικητικό σχήμα. Το νέο ΔΣ των ΄΄νεραντζούρι΄΄ είναι οχταμελές και αποτελείται απ΄ τους: Γεώργιο Τσαγκάρη (πρόεδρος), Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη (αντιπρόεδρος), Βασίλειο Πίσχινα (γενικός γραμματέας), Αλέξανδρο Σιγανό (ταμίας), Νικόλαο Κακαβά (ειδικός γραμματέας), Βασίλειο Ναστογιάννη (έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος), Αλέξιο Καραμάνο (μέλος με αρμοδιότητες νομικού συμβούλου).

Μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα (με την παρουσία 7 εκ των 8 μελών), δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο δελτίο τύπου της νέας διοίκησης, στο οποίο δίνεται υπόσχεση προς τους φιλάθλους του ΑΟΧ ότι θα συνεχιστεί ΄΄το επιτυχημένο έργο της αμέσως προηγούμενης διοίκησης΄΄. Ακόμη γίνεται γνωστό πως θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τέλος στο τρίτο σκέλος του δελτίου τύπου υπάρχει ευχαριστήριο προς τον απέρχομενο πρόεδρο Γιάννη Ελευθερίαδη.

Αναλυτικά:

΄΄Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, θα ήθελε να δηλώσει τα εξής:

1. Μετά την ομαλή μετάβαση της διοίκησης στο νέο σχήμα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο της αμέσως προηγούμενης διοίκησης, διασφαλίζοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη συνέχιση της αγωνιστικής προσπάθειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

2. Ξεκινάμε άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

3. Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Ελευθεριάδη που μέχρι πρόσφατα στήριξε κι αυτός οικονομικά την ομάδα και που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες μας έμπρακτα μέσω των επιχειρήσεών του.΄΄