ΑΟ Χαλκίς: Φαρσοκωμωδία με την λαχειοφόρο – Εξαπατούν όσους έχουν πάρει ήδη λαχνούς;

0
501

Στα …όρια της απάτης εξελίσσεται η υπόθεση της λαχειοφόρου του ΑΟ Χαλκίς, εξαπατώντας όσους έχουν αγοράσει ήδη λαχνούς και αντικαθιστώντας τον, με μία άλλη (ο Θεός να την πει…) λαχειοφόρο όπου ο “μεγάλος” τυχερός θα πρέπει να πληρώσει, εντός 15 ημερών, 2.000-10.000 ευρώ για αποκτήσει ένα αυτοκίνητο 15.000 ευρώ

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, από τον ΑΟΧ κυκλοφόρησαν λαχνοί για οικονομική ενίσχυση και μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο SMART. Μάλιστα, επισήμως είχε ειπωθεί ότι το μεγάλο έπαθλο ήταν προσφορά φίλου της ομάδας. Λίγες μέρες όμως πριν την κλήρωση στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανθηραϊκό και ενώ είχαν πουληθεί λαχνοί, (ο ακριβής αριθμός ποτέ δεν έγινε γνωστός) ανακοινώθηκε ότι αλλάζει τελείως ο τρόπος διεξαγωγής.

Μέχρι που έγινε γνωστό πλέον τι συμβαίνει. Εκεί που όσοι αγόραζαν λαχνούς γνώριζαν ότι θα διεκδικούσαν ένα SMART τώρα μαθαίνουν ότι δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρξει μεγάλος τυχερός αλλά ακόμα και αν προκύψει τότε θα κερδίζει ένα …μέρος του SMART. Το υπόλοιπο θα πρέπει να το πληρώσουν (!!!). Από την σειρά κληρώσεων θα προκύπτουν επίσης 10 τυχεροί που θα κερδίζουν δώρα που δεν κατονομάζονται αλλά παραπέμπουν στα ελάχιστα είδη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που έχει τουλάχιστον 5 χρόνια να ενημερωθεί. (Μεταξύ αυτών ένα άρωμα αξίας περίπου 30 ευρώ που το κοστολογεί στα 50 ευρώ και ένας μεταχειρισμένος εκτυπωτής HP, που σαν μοντέλο έχει …ξεχάσει και η ίδια η εταιρεία ότι κάποτε τον κυκλοφορούσε, με τιμή πώλησης 280 ευρώ!!!)

Για να διαβάσετε τις λεπτομέρειες αυτής την πρωτότυπης και “φαεινής” ιδέας πατήστε ΕΔΩ.

Για όλη αυτή την περίπλοκη υπόθεση με την λαχειοφόρο, προκαλούμε την διοίκηση να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν και βρίσκονται ΕΔΩ.

Απλά να τους θυμίσουμε πρώτα ότι είναι διοίκηση ενός Συλλόγου που πρέπει τα μέλη του και η κοινωνία που δραστηριοποιείται να γνωρίζουν ξεκάθαρα τις αποφάσεις που λαμβάνουν, χωρίς να μένει κάποιο “μελανό” σημείο.