Σε συνέχεια της διακοπή σας Γ.Σ του ΑΟ Χαλκίς είχαμε αρκετές και σπουδαίες εξελίξεις για τον μέλλον της ταλαιπωρημένης ιστορικής ομάδας του νομού.

Με το ξεκίνημα είχαμε την τοποθέτηση του προέδρους της εξελεγκτικής επιτροπής και του γραμματέα με τους Κυρίους Αντώνη Νάτσο, και Σταύρο Μακαρίου να είναι αυτοί που θα αναλάμβαναν.

Οι προτάσεις ήταν δύο τελικά η μία από τον “παλιό” γνώριμο Φοίβο Μορίδη που τόνισε ότι δεν θέλει “μία” για το μπάτζετ της ομάδας συνεργάτες μέσα στην πόλη θέλει για να τρέξει τον ΑΟΧ.

Υπήρξαν αντιδράσεις στο πόσο υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον και αληθινό με τους παρευρισκόμενους να ζητούν “ΦΩΣ” χαρακτηριστικά από τον Κο Μορίδη που τόνισε ότι έχει πενταετές πλάνο θέλοντας να εντάξει και το κομμάτι πολιτισμός στην ομάδα.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Τάσος Καρυστινός που τόνισε στο Φοίβο Μορίδη ότι να αν είναι υπαρκτό και βάσιμο το ενδιαφέρον του όλοι θα είναι μαζί του και θα τον “προσκυνούν” χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη πρόταση ήρθε από τον δημοσιογράφο Στέλιο Γκάρα που εκπροσωπούσε ομάδα επιχειρηματιών  που ενδιαφέρονται για τον ΑΟ Χαλκίς.

Ο Αντώνης Βουρδάνος πρώην πρόεδρος της Μακρυκάπας οικονομικός και διοικητικός διευθυντής μεγάλης εταιρίας ετοίμου φαγητού “ΠΟΤ & ΠΑΝ” είναι ένας εκ των επιχειρηματιών που έχουν προχωρήσει και σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Τοκπασίδη & Γιώργο Λάμπρου που θα αποτελούν την τεχνική ηγεσία και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς και υπάρχει καταρχήν συμφωνία εφ όσον προχωρήσει η πρόταση αυτη.

Στην συνέλευση μίλησε ο πρώην προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης για θέματα που αφορούσαν το διάστημα παραμονής του στην ομάδα τονίζοντας ότι ποτέ δεν πήδηξε από το καράβι.

Σε αυτό δεν συμφώνησε ο Τάσος Καρύστινος που στην ουσία “άδειασε” τον ευβοιώτη προπονητή λέγοντας περνώντας τον λόγο ότι δεν ενημέρωσε ούτε αυτόν ούτε την Ειρήνη Αινδηλή.

Σίγουρα δικαιωμένος είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τόλιας μιας και ήταν αυτός που φώναζε ότι έπρεπε να αναβληθεί η προηγούμενη Γ.Σ παρωδία και είχε απόλυτα δίκιο  μιας και βρέθηκαν δύο προτάσεις για τον ΑΟ Χαλκίς.

Τελικά χρωστάει ή δεν χρωστάει η ομάδα , και πόσα χρωστάει παραμένει γρίφος τα σίγουρα χρέη είναι προς την ΕΠΣΕ 1.706, στην ΕΠΟ 87 σε κάρτες , 720 στον Αντώνη Αυλωνίτη, και κάποια “ΑΙΟΛΑ” χρέη προς κάποια Ταβέρνα, και ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Στα καλά νέα ότι γνωστή εταιρεία Ζυθοποιίας που θα έρθει τον Σεπτέμβρη και θα είναι λίγο πάνω από 3.000 ΕΥΡΩ.

Ξεκάθαρη και ντόμπρα η τοποθέτηση του προέδρου Αντώνη Νάτσου που ζήτησε από τις πλευρές να μην υπάρχει κρυφτούλι και να έρθουν με ονόματα και Δ.Σ στην συνεχεία της Γ.Σ.