*Ρεπορτάζ: Μανώλης Βέττας-Αποστόλης Αποστολίδης
Χτες βράδυ συγκεντρώθηκαν κάποιοι από τους παλαίμαχους του ΑΟ Χαλκίς, μετά από πρωτοβουλία του Αντώνη Αυλωνίτη…
Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης, να βρεθεί τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα του ΑΟ Χαλκίς…
Από πλευράς παλαιμάχων, η παρουσία ήταν πενιχρή, κάποιοι απόντες δικαιολογημένοι λόγω προγραμματισμένων διακοπών και κάποιοι –πολλοί δυστυχώς- απόντες αδικαιολόγητα!
Το παρόν έδωσαν ο εκτελών χρέη προέδρου του ΑΟ Χαλκίς, πρώην πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας (προς τιμή του ΄΄τρέχει΄΄ όλα τα τυπικά θέματα της ομάδας) και ο τ. τεχνικός Δ/ντής Θανάσης Παλαιολόγος…
Παρούσα στο τόσο σοβαρό θέμα, η Δ/ση της ΕΠΣΕ με τον πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα και τον ΓΓ Γιώργο Πίσχινα.
Από τους παλαίμαχους, παρόντες ο οικοδεσπότης Αντώνης Αυλωνίτης, οι εμβληματικές μορφές του παρελθόντος, Νίκος Σιμιτζής & Κώστας Ζήσης, ο Μιχάλης Κουλούρης, ο Τάσος Ταυταρίδης, ο Αντώνης Μπέτσας και ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΧ, Σπύρος Λάμπρου, με την ιδιότητα όμως του παλαιμάχου της ομάδας!
Αρκετές οι συζητήσεις και οι τοποθετήσεις όλων, με πιο καυτό θέμα: το οικονομικό και κατά δεύτερο λόγο η έλλειψη έμψυχου υλικού!
Αποφασίστηκε η συγκρότηση μιας Επιτροπής Σωτηρίας, που θ’ αποτελείται από τους: Αντώνη Αυλωνίτη, Σπύρο Λάμπρου, Τάσο Ταυταρίδη, Αντώνη Μπέτσα, Μιχάλη Κουλούρη (όταν μπορεί), αλλά και τους Βασίλη Καρλατήρα και Θανάση Παλαιολόγο.
Η Επιτροπή αυτή έχει σαν σκοπό την άμεση συνάντηση με επώνυμους οικονομικούς παράγοντες της πόλης, με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια, με στόχο την εξεύρεση οικονομικών πόρων, για να ξεκινήσει να ΄΄ρολάρει΄΄ η ομάδα. Μεγάλος στόχος να μπορέσει η ομάδα να ΄΄μπει΄΄ στο γήπεδο και να ξεκινήσει την προετοιμασία, αμέσως μετά την εορτή της Παναγίας, με όποιους ποδοσφαιριστές μπορέσει να βρει…
Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, όπου πρέπει να υπερπηδηθούν πολλά και πολύ δύσκολα εμπόδια!
Χωρίς αμφιβολία στην ουσία, είναι η ύστατη προσπάθεια, για να βγει ο ΑΟ Χαλκίς από το τέλμα…
Στιγμές πολύ κρίσιμες για το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς, ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει αυτή τη φορά…

*για το φωτορεπορτάζ από την συνάντηση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ