ΑΟ Χαλκίς: 10-15 Ιουνίου Γενική συνέλευση…. Με παρουσία επενδυτή?

0
325

Φως στο Τούνελ για τον ΑΟ Χαλκίς σύμφωνα με πληροφορίες του Δυνατά & Αθλητικά καθώς ο Ιούνιος θα είναι μήνας εξελίξεων για τους Νερατζουρρι.

Η έλευση στην γενική συνέλευση βορειολλαδίτη επενδυτή που θα έρθει μαζί με το επιτελείο του για να συγκροτήσουν 9μελες  Δ.Σ στο οποίο θα ελέγχουν την πλειοψηφία με 5 μέλη από αυτούς και 4 από την απερχόμενη διοίκηση ή άλλους Χαλκιδαίους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες φέρνουν τον νυν πρόεδρο Κώστα Αναγνωστάκη να μην είναι στο νέο Δ.Σ με καλύτερη των περιπτώσεων να είναι ως αναπληρωματικός στο νέο διοικητικό σχήμα.

Ο φερόμενος ώς επενδυτής σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν από το ρεπορτάζ ήταν σε ομάδα Β’ Εθνικής μέχρι και πέρσι και η έλευση του στην Χαλκίδα θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας για τον ιστορικό σύλλογο μιας και ο μοναδικός στόχος της νέας διοίκησης θα είναι η πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική.

Τώρα έντονα σιγοψυθηρίζεται όμως ότι πλην της πρότασης αυτής θα υπάρξει και ακόμα μία που θα ταράξει τα νερά στην Γενική Συνέλευση.

Υπομονή λοιπόν μένουν περίπου 20 μέρες μέχρι τότε και η ιστορία με τον ΑΟ Χαλκίς μας έχει διδάξει ότι ποτέ μην λες ποτέ ……..