Για την 19η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ.Ε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής μεταξύ του ΑΟ.Χαλκίς και του Μαρμαρίου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ευρύ 5-0 και πήραν μια σημαντική νίκη και είναι πλέον ζωντανοί στην μάχη της παραμονής.

Ήτανε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟ.Χαλκίς κυριάρχησε απόλυτα στην αναμέτρηση από το πρώτο και το τελευταίο λεπτό και έφτασε σε μια πολύ δίκαιη και ευρεία νίκη παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έτσι με αυτή την νίκη μείωσε την διαφορά στους 3 βαθμούς από την 13η θέση και το Μαρμάρι. Στον αντίποδα η ομάδα του Μαρμαρίου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ηττήθηκε δίκαια από τον αντίπαλο του που ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

7′ Ο Αλ. Πατσιαβούρας το δυνατό σουτ ο Ηρακλής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

12′ Ο Σουλάς και ο Γαλλής συγκρούστηκαν με τον διαιτητή Κασομούλη να είναι κοντά στην φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι του Μαρμαρίου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

27′ 1-0 ΓΚΟΛ! Ο Κολώνιας από δεξιά θα κάνει ωραία ενέργεια και την σέντρα και ο Μπινιάκος θα πιάσει την κεφαλιά για να κάνει το 1-0.

33′ 2-0 ΓΚΟΛ! Πάλι από δεξιά ωραία ενέργεια και σέντρα του Κολώνια και ο Μπινιάκος με νέα κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

50′ 3-0 ΓΚΟΛ! Ο Λάζρι θα κάνει πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και με πλασέ θα κάνει το 3-0.

67′ 4-0 ΓΚΟΛ! Ο Αλ. Πατσιαβούρας με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια θα νικήσει αμυνόμενους και τερματοφύλακα και θα κάνει το 4-0.

90+’ 5-0 ΓΚΟΛ! Ο Δούκας με πλασέ έκανε το 5-0 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στην μεγάλη ευρεία νίκη του ΑΟ.Χαλκίς.

Διαιτητές: Κασομούλης Γ. – Κωνστάντιος Κ. – Κελεπούρης Γ.

ΑΟ.Χαλκίς(Τάσος Ταυταρίδης): Γαλλής, Τζάβρας, Σαρρής, Μανωλόπουλος(77′ Χιούσκα), Ανυφαντής, Αγγελάκης, Αλ. Πατσιαβούρας, Κολώνιας, Μπινιάκος(90′ Κατσαρής), Λάζρι(90′ Μήτρου), Παλαιολόγος(80′ Δούκας).

ΑΟ.Μαρμάρι(Ηλίας Οικονομίδης): Ηρακλής, Αγουρίδας(66′ Σκούρτας), Τούρλας, Ρίζος, Μαντζιώκας, Δημ. Ποδαράς, Νομικός, Καλογερίδης(46′ Παπουτσής), Τσιλίκης(80′ Μπάνος), Σουλάς, Μπιζδεκιάν(66′ Κεκης).